A menedzser szerint spekuláció a Schumacher tüdőgyulladásáról szóló hír

Grenoble |

<p>Spekulációnak minősítette az exversenyző tüdőgyulladásáról szóló híreket Sabine Kehm, a december 29-i síbalesete óta a grenoble-i kórházban fekvő, hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher menedzsere.</p>

A Bild című újság szerint Schumachernél a múlt héten diagnosztizálták a betegséget.    "Mint mindig ilyen esetekben, az a válaszom, hogy ha a Michael egészségi állapotáról szóló hírek nem a kezelőorvosaitól vagy a menedzsmentjétől származnak, spekulációnak tekintendők" - mondta szerdán Sabine Kehm, újfent hozzátéve, hogy találgatásokat nem kommentál.    A Bild úgy tudja, hogy Schumachert a tüdőgyulladás miatt antibiotikummal kezelték. Az expilóta akkor kapott tüdőgyulladást, amikor lassan próbálták felébreszteni a mesterséges kómából. Hogy a folyamatot emiatt félbeszakították-e vagy esetleg leállították, arról a lap nem írt.    Schumacher a franciaországi Méribelben történt síbalesetében szenvedett súlyos fejsérüléseket, azóta a grenoble-i kórházban ápolják. A baleset után az állapota életveszélyes volt, kétszer operálták meg, a második beavatkozás során vérömlenyt távolítottak el az agyából. Két hete közölték, hogy fokozatosan megkezdték az ébresztését a mesterséges altatásból, azóta nem érkeztek róla újabb hivatalos hírek. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?