A mátyusföldi kezdők teremfocitornája Galántán

gyerek teremfoci

Szombaton a kezdők (U11) erőpróbájával folytatódik a mátyusföldi korosztályos futballcsapatok idei teremfocibajnoksága. A Galántai Területi Futballszövetség elnökének serlegéért zajló seregszemlén az idősebb diákokhoz hasonlóan a bajnokság nyolc együttese vesz részt.

„Nem változtattunk a lebonyolítási rendszeren, a versenykíráson. A csapatok körmérkőzéses rendszerben mérik össze tudásukat. A párharcok játékideje 12 perc. A kapus mellett öt mezőnyjátékos lehet a pályán. A klubok maximum 14 futballistát, beleértve a két kapust, nevezhetnek. Természetesen csupán az igazolt labdarúgók avatkozhatnak játékba. A bevált szokás szerint a rendes játékidőben döntetlennel zárult mérkőzések után zajló büntetőpárbaj győztese két, vesztese pedig egy ponttal gyarapítja a gyűjteményét” – ecsetelte a részleteket Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának az elnöke.

A galántai városi sportcsarnokban reggel nyolc órakor kezdődő seregszemle győztesét vándorserleggel, az első három helyezettet kupával és oklevéllel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a gólkirályt pedig különdíjjal jutalmazták a szervezők.

Érdekes

Tornamenetrend

Körmérkőzések – 8.00: Abrahám/Hoste–Sládkovičovo, 8.14: Dolné Saliby–Pusté Úľany, 8.28: Dolná Streda–Veľké Úľany, 8.42: Trstice–Jelka, 8.56: Abrahám/Hoste–Dolné Saliby, 9.10: Pusté Úľany–Dolná Streda, 9.24: Sládkovičovo–Jelka, 9.38: Veľké Úľany–Trstice, 9.52: Dolná Streda–Abrahám/Hoste, 10.06: Dolné Saliby–Sládkovičovo, 10.20: Trstice–Pusté Úľany, 10.34: Jelka–Veľké Úľany, 10.48: Abrahám/Hoste–Trstice, 11.02: Dolné Saliby–Dolná Streda, 11.16: Pusté Úľany–Jelka, 11.30: Sládkovičovo–Veľké Úľany, 11.44: Trstice–Dolné Saliby, 11.58: Jelka–Abrahám/Hoste, 12.12: Dolná Streda–Sládkovičovo, 12.26: Veľké Úľany–Pusté Úľany, 12.40: Dolná Streda–Trstice, 12.54: Dolné Saliby–Jelka, 13.08: Sládkovičovo–Pusté Úľany, 13.22: Abrahám/Hoste–Veľké Úľany, 13.36: Trstice–Sládkovičovo, 13.50: Jelka–Dolná Streda, 14.04: V. Úľany–D. Saliby, 14.18: P. Úľany–Abrahám/Hoste.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?