A mátyusföldi ifik XV. terembajnoksága

gyerek teremfoci
Galánta |

Az előző évekhez hasonlóan a Galántai Területi Futballszövetség teremtornáinak idei sorozata is az ifik erőpróbájával rajtol el. Szombaton (kezdés: 8.30) a galántai városi sportcsarnokban öt kollektíva csatázik a területi futballszövetség elnökének vándorserlegéért, a terembajnoki címért, az egyéni díjakért.

„Térségünkben ififronton a helyzet változatlan, kevés a csapat. Ezúttal is elfogadtuk a kerületi bajnokságban érdekelt alakulatok jelentkezését. A téli felkészülést színesítő rendezvényünkön a területi bajnokságot a feketenyékiek és a vezekényiek, a nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportját pedig a vágaiak, a nagymácsédiak és a nádszegiek képviselik. A létszámra való tekintettel a csapatok körmérkőzéses rendszerben kétszer is összecsapnak. A jól bevált szokás szerint a döntetlennel végződött párharcok után büntetőrúgások következnek. Egy mérkőzés játékideje tizenöt perc térfélcsere nélkül. A kapus mellett négy mezőnyjátékos léphet pályára. A győztes vándorserleggel, az első három helyezettet kupával, a kollektívákat oklevéllel, a torna legjobb kapusát, mezőnyjátékosát és góllövőjét pedig különdíjjal jutalmazzuk” – tájékoztatta lapunkat Milan Horňáček, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Címvédőként a vágaiak utaznak Galántára.

Érdekes

IFIK (U19) XV. TEREMTORNÁJA

Galánta – szombat, 8:00: Váhovce–Veľká Mača,
8.17: Č. Voda–Trstice,
8.34: V. Mača–Vozokany,
8.51: Váhovce–Č. Voda,
9.08: Vozokany–Trstice,
9.25: Č. Voda–V. Mača,
9.42: Váhovce–Vozokany,
9.59: Trstice–Váhovce,
10.16: V. Mača– Trstice,
10.33: Vozokany–Č. Voda,
10.50: V. Mača–Váhovce,
11.07: Trstice–Č. Voda,
11.24: Vozokany–V. Mača,
11.41: Č. Voda–Váhovce,
11.58: Trstice–Vozokany,
12.15: V. Mača–Č. Voda,
12.31: Vozokany–Váhovce,
12.48: Váhovce–Trstice,
13.06: Č. Voda–Vozokany,
13.23: Trstice–V. Mača. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?