A listavezető lesz a DAC kéziseinek a vendége

<p>Első otthoni mérkőzését játssza holnap (16.00) a DAC férfi-kézilabdacsapata az I. liga tavaszi folytatásában. A listavezető pöstyéniek látogatnak a dunaszerdahelyi városi sportcsarnokba.</p>

„Három ponttal vezetik a pontvadászatot, mi meg egy hellyel vagyunk az utolsó előtt. Aki nem fér a Topoľčany extraligás csapatába, az mind náluk játszik. Vereséget várok, de jobb teljesítményre számítok, mint amilyet múlt héten láttam a fiúktól Stupaván. Rengeteg hibával kézilabdáztak, ziccerek maradtak ki. Elégedett leszek, ha öt–hat góllal megússzuk. Főleg védekezésben kell koncentrálnunk” – vélekedett a bajnoki előtt Dömény Ľubomír, a DAC klubelnöke, edzője.

Kedvtelésből, tanulás és munka mellett kézilabdáznak a dunaszerdahelyiek, heti egy közös edzés fér az idejükbe. „A téli holt idényben is dolgoztunk, ahogyan tudtunk. A fiúk hozzáállásával nincs baj – folytatja a szakember, s hozzáteszi, ez teljesen más világ, mint mikor egykor extraligát játszott a csapat, s köztük ő is. – Van egy tizennyolc fős keretünk, együttesünk azonban nagyon fiatal, kevés a tapasztalata. Nagy csodákat nem művelhetünk. Ezt a társaságot a kézilabda szeretete, a játékkedv tartja össze. A folytatásban úgy szeretnénk szerepelni, hogy ne kelljen szégyenkeznünk. Még van hátra néhány forduló a visszavágókból, és utána két részre osztódik a mezőny. Elejétől kezdve tudtuk, hogy mi az alsóházban kötünk ki. A rájátszásban legalább a hazai meccseket szeretnénk megnyerni. Nagyon nehéz lesz, de megpróbáljuk.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?