A kupaelődöntő küszöbén a DAC

<p>A DAC ma (18.00) a II. ligás poprádi együttest fogadja a labdarúgó Slovnaft Cup (Szlovák Kupa) negyeddöntőjében.</p>

Egy meccsen dől el a továbbjutás, ha döntetlennel zárul a rendes játékidő, nincs hosszabbítás, mindjárt tizenegyesek következnek.

Eddig simán menetelt a sárga-kék alakulat (Beluša 1:0, Sv. Jur 6:1, Liptovská Štiavnica 5:0, Trnava 1:0), 13 gólt lőtt, és csak egyet kapott.

„Jó hangulatban és bizakodva várjuk a kupameccset, célunk egyértelműen a továbbjutás. Nagyon komolyan vesszük a poprádiakat, az edzők felhívták a figyelmünket arra, hogy mik az erősségeik és mik a gyengéik – mondta lapunknak Kontár Zoltán, a sárga-kékek középpályása. – Sajnos, a rózsahegyiek elleni szombati hazai bajnokin nem sikerült nyernünk, most jó játékkal és győzelemmel szeretnénk kárpótolni fantasztikus szurkolóinkat.”

A hazaiaknál Mervó és Kwin sérülés miatt nem léphet pályára.

A II. liga keleti csoportjában a hatodik helyen álló poprádiak az eperjesi Tatran otthonában kivívott 3:0-s győzelemmel jutottak a legjobb nyolc közé. Stanislav Šesták számít a vendégek legnagyobb ászának, a 34 éves, 66-szoros válogatott csatár az ősszel felbontotta szerződését a Ferencvárossal. Az mindenképpen hátrány a keletiek számára, hogy ez lesz az első idei tétmeccsük.

A dunaszerdahelyi összecsapás továbbjutója a holnapi Skalica–Žilina párharc győztesével találkozik az elődöntőben. Tavaly a negyeddöntő volt a végállomás a DAC számára, a zsolnai csapat vendégeként 3:0-ra kikapott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?