A KÜLFÖLD LABDARÚGÁSA

BALSZERENCSÉS SÉRÜLÉS. Kígyómarás miatt kórházba került Enrique Romero, a Deportivo La Coruna csapatának védője. A játékost a pamplonai repülőtéren támadta meg az állat. A társaival együtt az Osasuna elleni bajnokira érkező Romero kezét érte a kígyó, s emiatt kellett kórházba szállítani.

BALSZERENCSÉS SÉRÜLÉS. Kígyómarás miatt kórházba került Enrique Romero, a Deportivo La Coruna csapatának védője. A játékost a pamplonai repülőtéren támadta meg az állat. A társaival együtt az Osasuna elleni bajnokira érkező Romero kezét érte a kígyó, s emiatt kellett kórházba szállítani. A játékos az éjszakát töltötte orvosi felügyelet mellett.

ILLEGÁLIS FOGADÁSOK. Ho Shi Minh város egyik bírósága 49 személyt ítélt letöltendő szabadságvesztésre európai labdarúgó-mérkőzésekkel kapcsolatos illegális fogadások miatt. A hat szervező 2,5 és 4 év között börtönt kapott, a többiek, akik a téteket megtették, 9 hónaptól 3 évig terjedő időszakot lesznek kénytelenek büntetésvégrehajtási intézetben tölteni. Vietnamban rendkívül népszerűek a jelentős európai futball-bajnokságok, sokan azonban nem elégednek meg az események szimpla követésével, az izgalmakat fogadásokkal igyekeznek növelni. Számos illegális hálózat működik országszerte, aminek többek között az is az oka, hogy a nagyon alulfizetett rendőrök gyakran maguk is érdekeltek a fenntartásukban.

TAFFAREL BEFEJEZTE. Claudio Taffarel, az 1994-ben világbajnok brazil válogatott kapusa úgy döntött, befejezi aktív pályafutását, és felbontotta az őt az olasz Empoli csapatához kötő szerződését. „Nem akarom folytatni, és mindenekelőtt a gyermekeim miatt döntöttem így.” A kapusból akkor lett nemzeti hős Brazíliában, amikor a vb döntőjében megfogta Daniele Massaro büntetőjét a tizenegyes-párbajban. Néhány perccel később Roberto Baggio a léc fölé bombázott, és Brazília megnyerte negyedik világbajnoki címét. Négy évvel később már nem volt ilyen szerencsés: a párizsi döntőben a franciák 3:0-ra verték csapatát.

NEM MARAD OLASZORSZÁGBAN. Alighogy – péntek délután – közös megegyezéssel szerződést bontott Rivaldo a Milannal, máris megindult a találgatás, hogy melyik klub lesz a világbajnok új csapata. Az szinte biztos, hogy Rivaldo nem marad Olaszországban, hiszen az Itáliában töltött alig több mint egy éve alatt nem sikerült kibontakoznia a Serie A-ban, arról már nem is beszélve, hogy az olasz elitklubok sem ölik egymást a brazilért. Márpedig Rivaldo kvalitásának, az olaszon kívül, csak az angol és a spanyol első osztály felel meg, különösebben nem könnyelműség hát kijelenteni, hogy vagy a Premiershipbe, vagy a Primera Divisionba igazol a klasszis csatár. A legkomolyabb kérők a Real Madrid, a Manchester United és a Chelsea. (MTI, nb1.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?