A komáromiak ismét növelték előnyüket

KFC K

A komáromi KFC a 22. fordulóban a vártnál nehezebben, de megérdemelten győzte le 2:0-ra idegenben a garamszentkeresztieket és Radványi Miklós vezetőedző legénysége a rivális Prešov botlása miatt 4 pontra növelte előnyét a tabella élén.

A fogadóirodák a komáromiakat favorizálták a mérkőzésen, de a pályán ez egyáltalán nem érvényesült, a hazaiak végig támadófocit játszva, az első félidőben többször ráijesztettek az esélyesebb komáromiakra. Dlubáč kapusnak és a Martin Šimko vezényelte hátvédsornak köszönhetően a hazaiak 3-4 kecsegtető helyzetet is kihagytak. Az első negyedórában védekezni kényszerülő komáromiakat a szorongatás nehéz percei után a 14. percben egy gyors jobboldali támadás oldotta fel, amelyet Ganbayar fejezett be egy remek beíveléssel, Ožvolda pedig jó pillanatban a hosszú oldalon érkezve három méterről a hálóba fejelt, 0:1.

A megszerzett vezetés után sem változott a játék képe, a hazaiak maradtak aktívabbak, a Duna-partiak ellenben fegyelmezetten őrizték a vezetést. A félidő vége felé úgy tűnt, hogy marad a komáromi vezetés, de a vendégek hátvédsora egy jobboldali támadás végén megingott, ami óriási bravúrra kényszerítette Dlubáčot. Maradt a 0:1 a félidőben.

A második játékrészben a komáromiak edzője, Radványi Miklós Nagy Sebastian helyett pályára küldte Boris Turčákot. A csere jó hatással volt az addig nem túl színvonalas mérkőzésre. Az 55. percben Turčák hátulról észrevette, hogy Bayemi a felezővonalról beindul a hazaiak kapujára, és 40 méteres pontos passzal a komáromiak örökmozgója elé tálalt. Turčák becsapta védőjét és a kifutó kapust, majd a hálóba gurított, 0:2.

A biztosnak tűnő vezetés nem tett jót a játék minőségének, mert a Duna-partiak igyekeztek megtartani a vezetést, s bár gólhelyzetek voltak mind a két oldalon, sőt a hazaiak egy kapufáig is eljutottak, az eredmény már nem változott, és a papírforma érvényesült.

II. MONACOBET LIGA

22. forduló

FK Pohronie–KFC Komárno 0:2 (0:1)

G.: Ožvolda (15.), Bayemi (55.). 

Jv.: Choreň. Sárga lap: Schlossár, Mašlej, ill. Špiriak, 377 néző. 

KFC: Dlubáč–Bayemi, Špiriak (90. Ovšonka), Šimko, Šmehyl, Ožvolda, Németh T.,  Ganbayar (90. Puska), Nagy (46. Turčák), Sylvestr (70. Adamec), Voleský (70. Tóth G.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?