A komáromi Balogh Bence duplázott Szigetszentmiklóson

Szayka Róbert

Négy elsőség Balogh Bence duplázásával tarkítva a Szlovák Kemposzövetség öt klubjából küldött nyolc harcos aranymérlege a szigetszentmiklósi Kempo világkupán és Hanshi Kupán. 
 

„Három korosztályban – a 11 éven és 18 éven aluliak, valamint a felnőttek – versenyeztek kilenc ország képviseletében. Tizenegy harcművészeti stílusban – kempo, tae kwondo, dzsúdó, MMA, boksz, grappling, pankration, karate, brazil jiu-jitsu, thai boksz, birkózás – folytak a küzdelmek, csapatunk idén már tizedik versenyén indult” – tájékoztatta lapunkat Szayka Róbert, a szövetség elnöke, aki gratulált a versenyzőknek és megköszönte az edzőknek védenceik felkészítését.

A komáromi Balogh Bence volt a legeredményesebb, két diadallal (full-contact, gi földharc), egy-egy elsőség fűződik a dunaszerdahelyi Végh Marcell (full-contact C) és a dunaszerdahelyi, csicsói Sebők Ádám (light-contact) nevéhez. 

„Bencének nagyon kemény harcai voltak, egy ideje a kempo mellett a brazil jiu-jitsuba is belekóstolgat. Tizenöt évesen párhuzamosan fejlődik s halad a sikerek felé az állóküzdelemben és a földharcban egyaránt. Marcell mindössze tizenhárom éves, ő is elkezdte a brazil jiu-jitsut. Nagyon jó állóversenyző, a küzdelmet részesíti előnyben. Ha így folytatja, szép jövő vár rá. Ádám csak kilencéves, Dunaszerdahelyen kezdett, jelenleg Csicsón készül, szintén küzdelemcentrikus, s nemcsak edzői, hanem apukája is a kempo útjára tereli. Fölöttébb fontos, hogy a szülői háttér jelen legyen, ez más versenyzőkre is vonatkozik” – tette hozzá Szayka Róbert.

Érdekes

VILÁGKUPA ÉS HANSHI KUPA

Szigetszentmiklós (9 ország, 11 harcművészeti stílus: kempo, tae kwon do, judo, MMA, boksz, grappling, pankration, karate, brazil jiu-jitsu, thai box, birkózás). 

Balogh Bence: 1. full-contact, 1. gi földharc, 3. szemi-contact; Hrabovsky Patrik: 2. gi földharc, 3. küzdelem; Pálmai Puskás Ivett (mindhárom Komárom): 2. küzdelem, 3. gi földharc; ifj.Varga Tibor (Komárom/Tany): 2. pontküzdelem, 2. light-küzdelem, 3. gi földharc; Bús Máté (Csicsó): 2. full-contact C, 2. full-contact B; Végh Marcell (Dunaszerdahely): 1. full-contact C, 2. pontküzdelem, 2. light-küzdelem; Sebők Ádám (Dunaszerdahely/Csicsó): 1. light-contact; Rácz Krisztián (Nemeshodos): 2. pontküzdelem, 3. light-küzdelem, 2. gi földharc, 3. nogi földharc. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?