A kiesés elkerülése a tét Bősön

Bős |

<p>A nyugat-szlovákiai III. liga 28. fordulójában a bennmaradásért küzdő csallóköziekmadélután (17.00) az élmezőnyben tanyázó tótmegyeri újoncot fogadják.</p>

A vendéglátók tavasszal gyengélkednek, eddig csupán nyolc pontot szereztek, hazai pályán öt párharcukból csupán kettőt nyertek meg. A jelek szerint épp a legjobbkor kapcsoltak nagyobb fordulatszámra. „Legutóbbi két hazai találkozónkon otthon tartottuk a pontokat. Rendkívül értékesnek tartjuk a bajnokaspiráns pöstyéniek elleni önbizalomnövelő diadalunkat (2:1). Az utóbbi hetekben szervezettebben, fegyelmezettebben fociznak a fiúk. A javulásban nagy szerepet vállalt szaktanácsadónk, Jozef Olejník, aki képes feltüzelni, a maximumot kihozni a fiúkból” – mutatott rá a szakmai stáb bővítésének pozitív hatására Fekete Alfréd, a Duna-partiak klubelnöke. A bősiek rapszodikus teljesítményéhez nagyban hozzájárult a végéhez közeledő idényre jellemző edzőkeringő. A pontvadászat elején Fieber Péter irányította az alakulatot. A ligetiekhez távozott szakembert Meszlényi Tibor váltotta a kispadon. A tavaszi idényre már Vlado Milan készítette fel a csapatot. Vészhelyzetben Olejníkra esett a klubvezetők választása, aki az élvonalbeli DAC-ifik edzőjeként csupán szabad idejében állhat a kollektíva rendelkezésére.
Az esőzések a bősiek műsorát is módosították. Vasárnap ugyanis elmaradt a nyárasdiak elleni régiórangadójuk, melyet csütörtökön pótoltak. „Kétgólos vereséggel (1:3) tértünk haza riválisunk otthonából. Az első félidőt átaludtuk. Fordulás után viszont mi voltunk a jobbak. Sajnos, nyomasztó mezőnyfölényünkből csupán a becsületgólra futotta. A tótmegyeriek elleni meccsen ennél jóval többre lesz szükség a három pont kiharcolása érdekében. Nálunk mindenki bevethető, a legerősebb összeállításban lépünk pályára. Reméljük, az időjárás is kedvez a számunkra létfontosságú erőpróbának, melyen számítunk drukkereink fergeteges buzdítására” – fogalmazott a sportvezető. (ái)


Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?