A KFC immár „otthon” is nyerne

KFC
Komárom/Aranyosmarót |

A KFC szombaton (18.00) a DAC keddi ellenfelét, a trencsénieket fogadja Aranyosmaróton a labdarúgó Niké Liga 8. fordulójában.

A trencsénieknek a DAC elleni volt zsinórban az ötödik nyeretlen mérkőzésük. A szerb Ilija Sztolica irányította csapat éppen úgy hat pontot gyűjtött eddig, mint a KFC, és a két gárda gólkülönbsége is azonos (6:11). 

„Reméljük, a hatodik meccsükön sem szakad meg a sorozatuk, és elveszítik ellenünk a szombati meccset. Ha egy csapat ilyen szériába kerül, mindig nehéz visszatalálni a jó útra. Általában egy rögzített szituációból vagy szerencsével szerzett gól kell hozzá, hogy visszajöjjön az önbizalom. Reméljük, ez nem most fog megtörténni a trencsénieknél. Mi már szeretnénk az idézőjeles hazai pályánkon is győzelemnek örülni, de rosszabb esetben is pontot szerezni – mondta lapunknak Tóth Gábor, a komáromiak csatára.

Társaival együtt nem véletlenül voltak kimondottan jókedvűek a heti gyakorlásokon: múlt héten Besztercebányán az utolsó öt percben fordítva szerezték meg második győzelmüket. „Az 5 meccs, 6 pont arány nem annyira vészes mérleg, két találkozónkat pedig ugye elhalasztották. De a keddi, rózsahegyiek elleni pótlással még nem foglalkozunk. A trencsénieké egy verhető csapat, előnyünkre kell fordítani a rossz szériájukat. Fiatal gárdájuk van, gyors játékosokkal, főleg a szélen, erre kell figyelnünk – foglalta össze dióhéjban a feladatokat a lelédi származású támadó.

Érdekesség, hogy az esőzések miatt a komáromiak hétfőn és kedden műfüves pályán voltak kénytelenek edzeni – azon a borításon, amelytől a trencséniek épp most vettek végső búcsút, felavatva a DAC ellen a vadonatúj gyepszőnyeget saját stadionjukban.

A KFC létesítményének rekonstrukcióján továbbra is nagy erőkkel dolgoznak, ezért a szombati találkozót is Aranyosmaróton rendezik. 

A két gárda még sosem találkozott egymással, a fogadóirodák a vendégeket favorizálják.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?