A Ferrari nem aggódik

Róma. Jean Todt csapatfőnökhöz, valamint Michael Schumacherhez és Rubens Barrichellóhoz hasonlóan Luca di Montezemolo sem aggódik a szerény szezonkezdés miatt, úgy véli, hogy a Ferrari rövidesen ismét a csúcson lesz a Forma-1-ben.
– Tudjuk, hogy eddig elmaradtunk a várakozásoktól, de van még időnk a javításra.

Kimmi Räikkönen, a vb éllovasa Reuters-felvételRóma. Jean Todt csapatfőnökhöz, valamint Michael Schumacherhez és Rubens Barrichellóhoz hasonlóan Luca di Montezemolo sem aggódik a szerény szezonkezdés miatt, úgy véli, hogy a Ferrari rövidesen ismét a csúcson lesz a Forma-1-ben.

– Tudjuk, hogy eddig elmaradtunk a várakozásoktól, de van még időnk a javításra. Az már most is bíztató, hogy a Brazil Nagydíjon Rubensé volt a leggyorsabb kör. Vasárnap ruletthez lehetett hasonlítani a futamot, amely balszerencsésen alakult számunkra. Nem vagyunk azonban pesszimisták a jövőnk miatt – mondta a Ferrari elnöke.

Michael Schumacher az idei három nagydíjon még nem állt dobogóra, ilyen rosszul még soha sem kezdett 1991 óta tartó Forma-1-es pályafutása során. Barrichello 2000 óta Ferrari-csapattag, s csak tavaly produkált rosszabb nyitányt három kiesésével a mostaninál.

A Forma–1-es világbajnokság élcsoportja a 3. futam után, PILÓTÁK: 1. Räikkönen (finn, McLaren-Mercedes) 26 pont, 2. Coulthard (skót, McLaren-Mercedes) 15, 3. Alonso (spanyol, Renault) 14, 4. Trulli (olasz, Renault) 9, 5. Montoya (kolumbiai, Williams-BMW) 8, 6. Fisichella (olasz, Jordan-Ford) 8, 7. Barrichello (brazil, Ferrari) 8, 8. M. Schumacher (német, Ferrari) 8 pont.

KONSTRUKTŐRÖK: 1. McLaren-Mercedes 41 pont, 2. Renault 23, 3. Ferrari 16, 4. Williams-BMW 14 pont.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?