A DAC ingyen teszteli bérleteseit, lehetnek nézők a Slovan elleni rangadón!

dac
Dunaszerdahely |

A DAC díjmentesen Covid-19 antigéntesztet biztosít bérletes szurkolói számára, akik negatív teszteredmény esetén részt vehetnek a vasárnapi Slovan elleni csúcsrangadón.

 

A kormány koronavírus-járvány megfékezését képző intézkezdéscsomagjának részét képezi, hogy egy tömegrendezvényen részt vehetnek nézők is, amennyiben minden résztvevő egy 12 óránál nem régebbi negatív teszttel rendelkezik. A DAC kezdeményezése ezidáig egyedülálló Szlovákiában.

„A szurkolóknak a lelátókon a helyük – mindnyájan a csapat részei vagyunk! A futballszurkolók nélkül nem igazi a mérkőzés, hiszen a csapatot buzdító lelkes tömeg meghatározó része a meccseknek. Nem véletlenül tartja a mondás, hogy a szurkoló a tizenkettedik játékos. A DAC 1904 labdarúgóklub 2020. október 25-én visszahozza a rajongókat a MOL Arénába a DAC–Slovan mérkőzés tiszteletére, méghozzá egyedülálló módon: díjmentes COVID–19- antigénteszttelˮ – olvasható a klub honlapján található közleményben, ahol részletesen. (dac1904.sk)

Érdekes

A TESZTELÉS KRITÉRIUMAI ÉS MENETE

  • A regisztráció lehetőségével kizárólag a bérletes szurkolók élhetnek. Mivel a jelenlegi mérkőzésre meghatározott számú teszt áll rendelkezésünkre, a regisztrációkat időrendben fogadjuk.
  • Amennyiben a szurkoló a felületen nem talál szabad időpontot, akkor, sajnálatunkra, a tesztkapacitás betelt, és nem tudunk további jelentkezőket nyilvántartásba venni.
  • Regisztráljon legkésőbb 2020. október 23., péntek 10:00 óráig, illetve a tesztelési kapacitás megtöltéséig az alábbi felületen: gol.dac1904.sk
  • A teszteredmény továbbítására a regisztráció során kizárólag érvényes és élő e-mail-címet adjon meg, mivel a teszt eredményéről e-mailben fogjuk értesíteni.
  • A regisztrációt követően a szurkoló által megadott e-mail-címre érkezik egy visszaigazoló e-mail, amelyben mindenki megtalálja a pontos utasításokat a tesztelésre vonatkozóan (időpont, a tesztállomás neve, azonosító).
  • Javasoljuk, hogy legalább 10 perccel a megjelölt időpont előtt érkezzen a helyszínre, hogy időben megtalálja a saját standját. A későn érkezők tesztelését, sajnos, nem áll módunkban elvégezni.
  • A vizsgálat időtartama 3 perc.
  • A minta levételét követően a teszt eredményéről 20 perc elteltével e-mailben tájékoztatjuk.
  • Ha a teszt eredménye negatív, akkor a szurkoló a stadion másik oldalán kijelölt, a tesztelőállomással azonos megjelölésű értékelőpultnál átveheti speciális karszalagját, amely a bérlettel együtt feljogosítja a stadionba való belépésre.
  • Amennyiben a teszt eredménye pozitív, kérjük, hogy a vírus továbbadásának lehetőségét elkerülendő, minimális érintkezéssel, haladéktalanul menjen haza. Javasoljuk továbbá, hogy amint lehetséges, lépjen kapcsolatba a lakhelye szerint illetékes regionális közegészségügyi hivatallal és körzeti.
  • A stadionba 13:00 órától lehetséges a belépés. Belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés, a stadionban való tartózkodás pedig csak szájmaszk viselésével engedélyezett.
  • A kapuknál érintésmentes beléptetést biztosítunk.
  • A bérlettel rendelkező szurkolók az A és a C tribünön minden második sorban a kijelölt ülőhelyeket foglalhatják el.
  • A büfék a szurkolók rendelkezésére állnak. A mérkőzés előtt korábbi mérkőzések felvételei kerülnek vetítésre.

További információk a DAC klubhonlapján olvashatók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?