A címvédő vágaiak diadala

Teremfoci

Szombaton a címvédő vágaiak sikerével fejeződött be a Galántai Területi Futballszövetség hagyományos teremfoci-sorozatának idei első tornája, melyen az idősebb ifik (U19) csatáztak a terembajnoki címért, a vándorserlegért, az egyéni díjakért.

A galántai városi sportcsarnokban zajlott megmérettetésen a Galántai járás hat csapata állt csatasorba. Öt kollektíva, nevezetesen Nagymácséd, Taksony, Vága, Alsószeli, Nagyfödémes a nyitrai VI. liga déli csoportjában küzd a pontokért, a nádszegi ifik pedig a kerületi V. ligában játszanak.

„A körmérkőzéses rendszerben rendezett tornán a Tomáš Holub edző vezette vágaiak vitték a prímet. Négy győztes meccs után eldőlt, hogy ismét az élen végeznek, megérdemelten. Érdekességnek számít, hogy a leggólerősebb nádszegiek, akik 5 meccsen 33 gólt szereztek, nem kerültek dobogóra. Megjegyzem, fiatal játékosokkal érkeztek a tornára. Két találkozó rendes játékidőben döntetlennel fejeződött be, a győztesről büntetők döntöttek. Az erőpróba első három helyezettjét kupával és emléklappal, a tornaelsőt pedig vándorserleggel jutalmaztuk. Különdíjat kapott a mezőny legjobb kapusa, mezőnyjátékosa és góllövője. A végelszámolásnál kiderült, hogy két nádszegi ifista, nevezetesen Kollárik Alex és Vontszemű Márió 11-11 találattal fejezte be a tornát, szétlövéssel Kollárik diadalmaskodott ” – sorolta a részleteket Milan Hornáček, a területi szövetség sporttechnikai bizottságának elnöke.

Érdekes

A torna eredményei

IDŐSEBB IFIK (U19) XV. KOROSZTÁLYOS TEREMBAJNOKSÁGA A GALÁNTAI TERÜLETI FUTBALLSZÖVETSÉG ELNÖKÉNEK SERLEGÉÉRT: Váhovce–Matúškovo 4:1, Dolné Saliby–Mostová 3:2, Veľké Úľany–Trstice 1:10, Váhovce–Dolné Saliby 3:2, Mostová–Veľké Úľany 3:3 – büntetőkkel: 5:6, Matúškovo–Trstice 6:6 – büntetőkkel: 5:4, Veĺké Úľany Váhovce 2:8, Dolné Saliby–Matúškovo 2:4, Trstice–Mostová 11:3, Dolné Saliby–Veľké Úľany 9:2, Matúškovo–Mostová 5:1, Váhovce–Trstice 7:4, Veľké Úľany–Matúškovo 2:7, Mostová–Váhovce 4:0, Trstice–Dolné Saliby 2:7.

Végeredmény: 1. Váhovce 12 pont (22:13), 2. Matúškovo (11 (23:15), 3. Dolné Saliby 9 (23:13), 4. Trstice 7 (33:24), 5. Mostová 4 (13:22), 6. Veľké Úľany 2 (10:37).

A győztes csapat: D. Ďuriš, R. Lakatoš, N. Lakatoš, M. Slezák, M. Polák, T. Polák, Forró K., Vörös I., Oláh F., Lukáš Š., Ladics T., S. Dubnička. Edző: Tomáš Holub.

Legjobb kapus: Sárkány Tamás (Matúškovo)

Legjobb mezőnyjátékos: Oláh Ferenc (Váhovce)

Legjobb góllövő: Kollárik Alex (Trstice, 11 gól).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?