„A bírók félnek tizenegyest fújni a Slovan ellen”

<p>Ľubomír Michalík, a DAC csapatkapitánya csalódottan nyilatkozott a Slovan elleni vereséget követően.</p>

A DAC 2:0-ra kikapott a Slovantól. Hogyan látta a mérkőzést?Csalódottak vagyunk. Két tizenegyesgóllal kaptunk ki, mind a kettőt meg lehetett adni, de ha azokat megadták, akkor a másik oldalon hármat kellett volna adni. Úgy érzem, a bírók félnek tizenegyest fújni a Slovan ellen, de a többi csapat ellen nincs ilyen gondjuk. Mennyire elégedett a csapata teljesítményével?A nézőt nem lehet becsapni, láthatták, milyen reakciót kaptunk a meccs után. Megtapsoltak minket. Inkább becsülettel veszítünk, mint hogy tizenegyesekkel nyerjünk… A DAC-stadionban 5200 néző látta a rangadót, fantasztikus hangulatot teremtettek.Nagyszerű volt a drukkolás, bárcsak több ilyen meccs lenne! Persze a bíró teljesítményét leszámítva. Két helyzete is volt, az első félidőben egy kapáslövés, a másodikban egy fejes.Sajnálom, hogy nem mentek be a helyzetek, de ez a meccs máshol dőlt el. Csalódottak vagyunk, de megyünk tovább. A DAC nem igazán találta az ellenszert a Slovan védekezésére.A Slovannak jó csapata van, nem könnyű ellenük játszani. De ha a helyzetekről beszélünk, azt is látni kell, hogy mi sem engedtük őket helyzetbe. Az első félidőben nem is lőttek kapura a tizenegyest leszámítva. A második félidőben már kicsit kinyíltunk, úgyhogy több helyzetük volt, de a 2:0-s vereség túl kegyetlen számunkra. A mérkőzés közben a biztonságiaknak egyszer fel kellett lépniük a Slovan-drukkerekkel szemben. Érzékeltek ebből valamit?Mi a játékra koncentrálunk, nem figyeljük, hogy mi folyik a pályán kívül. Csak abban bízunk, hogy a nézők csak a hangszálaik erejét mérik össze. (bt)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?