A bátkai listavezető bukása

Bátka. A rimaszombati területi bajnokság rangadóján a listavezető bátkaiak a nyustyaiakat fogadták. A rendkívül szoros élmezőnyben a hatodik helyezett HnúšEa esetleges győzelmével beérhette volna az éllovast.

Bátka. A rimaszombati területi bajnokság rangadóján a listavezető bátkaiak a nyustyaiakat fogadták. A rendkívül szoros élmezőnyben a hatodik helyezett HnúšEa esetleges győzelmével beérhette volna az éllovast. Bár a mérkőzés esélyese egyértelműen a hazai csapat volt, gyenge helyzetkihasználásuk miatt mégis meglepetés szemtanúi voltak a nézők. A vendégek 2:1-re nyertek, s mindhárom pontot elvitték Bátkából. A hazaiak klubelnöke, Hornyák János lehangoltan nyilatkozott a mérkőzésről. „Nem számítottunk erre a vereségre. Csapatunk eddig mindig jó teljesítményt nyújtott, de vasárnap akadozott a gépezet. A futballhoz a vereségek is hozzátartoznak, ennek ellenére mégis csalódottak vagyunk, hiszen hazai pályán vesztettünk el három fontos pontot” – fogalmazott a váratlan vereség után a tisztségviselő. A bátkaiak ugyan mezőnyfölényben játszottak, ellenfelük azonban gyors kontrákkal veszélyeztetett. „Félig-meddig potyagóllal szereztek vezetést a vendégek, hiszen játékosuk fejesére sem a védők, sem a kapus nem reagált. A második félidőben ismét mi uraltuk a pályát, s egy gyönyörű akciót követően ki is egyenlítettünk. Mogyoródi Ottó húzott el a szélen, s a kapus mellett a hálóba vágta a labdát. Ám alig tíz perccel az egyenlítő gól után meglódultak a nyustyaiak, s már csak szabálytalanság árán lehetett megállítani a támadást. Sajnos, mindez a tizenhatoson belül történt, így jogos büntetőhöz jutottak a vendégek, s ezt értékesítették is” – elevenítette fel a találkozó sorsdöntő mozzanatát az objektív sportvezető. A hazaiak még változtathattak volna az eredményen, ám ziccereiket rendre elpuskázták. Breznyák Károly, Molnár Gábor és Mogyoródi Ottó is egyenlíthetett volna, ha pontosabban céloznak „Megérdemelten győzött a Hnúša – ismerte el sportszerűen Hornyák János. – Nincs más választásunk, az utolsó fordulóban Nagytörék otthonában kell megpróbálnunk kiköszörülni a csorbát!” Egyébként a 10. forduló után a bátkaiak a 6. helyre csúsztak vissza. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?