Bemutatjuk a Solydent klinika munkatársait: Dr. Gulyás István a fogpótlástan szakorvosa

solydent

Az elmúlt hónapokban az Egészség Extra hasábjain bemutattuk a győri fogászati klinikán alkalmazott világszínvonalú kezeléseket és eszközöket, az előttünk álló időszakban pedig megismerkedhetnek olvasóink a Solydent jól képzett, innovatív módszereket használó, és az empatikus betegellátás fontosságát hangsúlyozó munkatársi közösségével. 

Dr. Gulyás István a Solydent fogorvosi csapatának tagja 2019-től. Korábbi cikkeink létrejöttét segítette szakmai tudásával. A klinikán a digitális fogászat és az intraorális szkennerhasználat úttörője. Részt vett Lengyelországban a 3Shape cég által tartott továbbképzésen, amely hozzájárult professzionális felkészültségéhez a digitális fogászat adta lehetőségek kiaknázása terén. 

2019-ben végzett a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán, diplomáját rektori kitüntetéssel és Pro Facultate Juventutis díjjal vehette át. Egyetemi tanulmányai során Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas hallgatóként tudományos tevékenységet végzett az implantátumok csontosodási folyamatainak vizsgálatában, részt vett az Országos Tudományos Diákköri Konferencián, mindemellett szerepet vállalt a hallgatói élet formálásában. Az alapdiploma megszerzése után fogpótlástan fogszakorvosi képesítést szerzett kiválóan megfelelt minősítéssel a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

A 3Shape TRIOS 3 intraorális szájszkenner segítségével hagyományos lenyomat nélkül is el lehet készíteni a fogpótlásokat, ezáltal elkerülhető a lenyomatkanál és a lenyomatanyag okozta kellemetlenség. Számos előnye van a hagyományos lenyomatokkal szemben: fájdalommentes, kíméletes, garatreflex és irritáció nélkül kivitelezhető, ráadásul gyors és nagyon pontos munkavégzést tesz lehetővé. A szájszkenner számos lehetőséget nyújt a meglévő fogazat modellezésére. Rögzíteni lehet a fogazat kiindulási képét, így ha később egy-vagy több fogat el kell távolítani, ez a fogtérkép segítéséget nyújt fogtechnikusoknak a jövőbeli fogpótlások elkészítésében, így személyre szabott fogformák kialakításában a lehető legtermészetesebb mosoly eléréséért.

Dr. Gulyás István fontosnak tartja az innovatív módszerek alkalmazása mellett az empatikus betegellátás fontosságát. A páciensek általában tartanak a fogorvosi ellátástól, félelmekkel és szorongva érkeznek egy-egy kezelésre. Doktor úr és asszisztensei igyekeznek ezt a feszültéget oldani a páciensekben barátságos, családias légkör kialakításával. Hisznek abban, hogy a kevésbé stresszes és szorongó páciens kevésbé éli meg kellemetlennek a fogászati kezeléseket, pozitív élménnyel távozik és szívesen tér vissza a rendelőbe.

Szabadidejében szereti felfedezni a gasztronómia világát, újdonságokat kipróbálni a sütés és a főzés terén, a reformkonyha szerelmese. Kézügyességét festéssel fejleszti, a háromdimenziós, absztrakt képek készítése kikapcsolódást jelent számára. Kedveli a természetet, gyalog- és biciklitúrák rendszeres résztvevője. 

Dr. Gulyás István mottója: „Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:/ Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor)

A magyar fogászatok zászlóshajója

A győri Solydent fogászati klinika több mint 30 éve folyamatosan a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karának akkreditált rendelője. A kezdetektől a legmodernebb eljárásokkal és fogászati berendezésekkel, kiváló szakorvosgárdával várják a kezelésekre jelentkezőket. A klinikán tíz fogorvos, 16 asszisztens, hat hostess és tizenkét fős saját fogtechnikai labor szolgálja a pacienseket. Tizenkét rendelő és egy steril műtő biztosítja a modern, minden igényt kielégítő épületben a szakszerű ellátást

solydent

Elérhetőségek 

Cím: H-9024 Győr, Kálvária u. 37. 

Weboldal: www.solydent.hu

Email: info@solydent.hu

 Telefon: +36 96/416-440 

Ajánlatkérés és bejelentkezés a honlapon is!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?