Régió

Vágányzár az Alistál–Dunaszerdahely szakaszon

Pozsony | Az Alistál – Dunaszerdahely szakaszon november 9. és 12., valamint november 17. és 19. között vágányzár lesz érvényben a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) karbantartási munkálatai miatt.
TASR

2018. november 8. 16:16

A felvétel illusztráció

A munkálatok keretében az 51,028 kilométernél található, SP2294 azonosítószámmal rendelkező vasúti átkelő komplett átépítésére kerül sor. Kicserélik a régi konstrukciót, a talpfákat és a síneket, továbbá beállítják a vágány geometriai helyzetét, és újra is aszfaltozzák az átkelőt. A munkálatokat a ŽSR egy beszállító céggel közösen végzi.

Az átkelő a közúti forgalom előtt is le lesz zárva november 9-től, 7 órától november 20-ig, 18 óráig. A forgalomelterelésről közlekedési táblák tájékoztatnak majd, az elkerülő út a SP2295 jelzésű vasúti átkelőn keresztül fog vezetni. Mivel egyvágányú vasúti pályáról van szó, az utasokat a RegioJet közlekedési társaság által biztosított vonatpótló buszok fogják szállítani a két állomás között.

Erről Martina Pavliková, a Szlovák Állami Vasutak (ŽSR) szóvivője tájékoztatta a TASR hírügynökséget csütörtökön.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nagyon kérdéses a Híd és az MKP mandátuma is.

Komáromban is alacsony a részvétel, inkább az idősebbek mentek szavazni

Hoki-vb: döntősök a kanadaiak, lelépték a cseheket

Integráció nem, folklór igen

Egy amerikai nő mindenáron szavazni akart Pozsonyban

Öt sárgamellényes a választás megszüntetését követelte Pozsonyban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?