Régió

Több száz új munkahely lesz a lévai ipari parkban

A ZF Slovakia Rt. megkezdte új raktárépülete és logisztikai központja építését Léván , a gényei ipari parkban.
TASR

2019. június 11. 09:19

Az új csarnokot a cég ottani telephelyén építik fel a kész termékek és a gyártáshoz szükséges alkatrészek raktározására. A bővítés költségei elérik az 5 millió eurót, az új csarnokban 60 embert foglalkoztatnak majd, tájékoztatott a cég.

A logisztikai központ megépítésére egy nagyobb projekt keretében kerül sor, ugyanis a ZF Slovakia bővíteni akarja a termelést a lévai ipari parkban.  Hamarosan több száz új munkahely jön létre, már meg is kezdték a toborzást. A ZF lévai cégében már most is több mint 1600-an dolgoznak.

A német ZF csoport 1993-ban telepedett le Szlovákiában, autóalkatrészeket gyárt, az itteni autógyárak egyik jelentős beszállítója. Nagyszombati, lévai, ipolysági és komáromi üzemeiben több mint 3800 ember dolgozik, éves forgalma Szlovákiában eléri a 770 millió eurót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik a szegénységi küszöb

Elfogadta a parlament a Lex Harabint

Iskolaügyi témák terítéken Gútán

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást

Buffon visszatérhet a Juventusba

Miért viszket a fejbőr?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?