Régió

Tesztelési lehetőség a húsvéti ünnepek idején

Érsekújvár/Vágsellye | A húsvéti időszakban is lehetővé teszik a szűrővizsgálatot Érsekújvárban és Vágsellyén, illetve némileg módosított üzemmódban a régióbeli községekben.
Száz Ildikó

2021. április 1. 14:06

Vágsellye
- A szerző illusztrációs felvétele

Érsekújvárban nagyszombaton az alapiskolákban ismét megnyitják a tesztelőpontokat, ahová a korona.gov.sk honlapon időpontot foglalhatnak az érdeklődők. Azok a lakosok, akiket gondok okoz a regisztráció, telefonos segítséget kapnak a városházán a 0917/502 955-ös elérhetőségen. A Folyópart utcai alapiskolában 14-től 17 óráig tesztelnek, a Vár utcai alapiskolában 9-től 17 óráig, a Czuczor Gergely Alapiskolában 13-tól 18 óráig, a Híd utcai alapiskolában 10-től 17 óráig. A Bethlen Gábor utcai iskolában 11.15 és 18 óra között várják a lakosokat, a Dévény utcai iskolában 13-tól 18 óráig. Továbbra is tesztelnek előzetesen regisztrált lakosokat hétfőtől vasárnapig a Mihály Bástyánál 8 és 16 óra között, és hétfőtől péntekig a kórház parkolójában 8 és 12 óra között. Bejelentkezés nélkül érkezhetnek szűrővizsgálatra a Zöld utcába hétfőtől vasárnapig 9 és 17.30 óra között, és a munkahivatalnál lévő parkolóba hétfőtől péntekig 10 és 18.30 óra között, szombaton 8 és 16 óra között.

Érsekújvár

A Béke mozinál hét napon át, 9 és 17.30 óra között tesztelnek, a Fecske utcában szintén a hét minden napján 8 és 16.45 óra között várják a regisztrált lakosokat. Az érsekújvári régió több községe is részt vesz a hétvégi tesztelésben. Tardoskedden pénteken és szombaton a Faluház két tesztelőpontján és a Juhász-kúriában várják a lakosokat, mindkét napon 7-től 17 óráig végeznek szűrővizsgálatot előzetes regisztráció alapján, de 16 óra után a nem regisztráltakat is vizsgálják. Kamocsán szombaton 8 és 13 óra között tesztelnek a kultúrházban, időpontot a 0908/052 198-as telefonszámon foglalhatnak. Pozbán ezen a hétvégén nem tesztelik a lakosokat, mivel a piros zónába tartozó Érsekújvári járásban elegendő a tizennégy napnál nem régebbi teszt felmutatása. Azokat a lakosokat, akiknek szükségük van iskola-, vagy orvoslátogatáshoz hétnapos teszteredményre, Bellegszencsén fogadják a kultúrközpontban szombaton 7 és 13 óra között. Szímőn pénteken tesztelik abécé sorrendben a lakosokat a Jedlik-házban 7-től 16.30 óráig. Vágsellyén pénteken és húsvéthétfőn a rendelőintézetnél 8 és 16 óra között végeznek szűrővizsgálatot, reggelente a helyszínen osztják ki az időpontokat. A Deáki úton előzetes foglalás nélkül pénteken és húsvét vasárnapján 8.30 és 16.30 között tesztelnek. Az ugyancsak Deáki úton lévő Preventíva Klinika nagypénteken és nagyszombaton 8.30 és 16.30 között végez szűrővizsgálatot, a közelben lévő VIARmed KFT. nagypénteken, nagyszombaton és húsvét vasárnap 8.30 és 16.30 között tesztel. Vágvecsén nagypénteken és nagyszombaton, húsvét vasárnapján 9 és 18 óra között tesztelnek, és húsvéthétfőn 14 és 18 óra között, előzetes regisztráció alapján.

Vágsellye központjában, a Fő utcában is a legtöbb tesztelőponton várják a lakosokat az ünnepek alatt. A városi műjégpályánál pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn 8 és 16 óra között végeznek szűrővizsgálatot a regisztrált lakosok számára.

Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
A kormány gyermekenként 333 eurót ad a rászorulóknak

Minden gyermek után 333 eurót kapnak a rászoruló családok

koronavírus

Szlovákiában is megjelent a koronavírus indiai variánsa

Szelle Erika

Bonyodalom a Grundon – egy még nem létező piacról vitáznak Dunaszerdahelyen

g

GALÉRIA: Ilyet még nem láttak a rendőrök sem

ujblog

Megnyitottuk portálunkon a blog.ujszo.com felületet

A vendéglősök a terasznyitást követően sem lélegezhetnek fel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.