Régió

Teherautóról leeső jégdarab sebesített meg egy férfit Somorja mellett

Somorja/Dénesdtorcsmisérd | Egy teherautóról leváló jégdarab okozott sérüléseket a szembejövő gépjármű vezetőjének, akit emiatt kórházba kellett szállítani – tájékoztat a rendőrség a közösségi oldalán.
TASR

2019. január 10. 12:15

Illusztrációs felvétel

„Somorja és Dénesdtorcsmisérd között, egyelőre ismeretlen teherautó-sofőr okozott balesetet azzal, hogy nem tartotta be a közlekedési előírásokat. A férfi nem távolította el a jégdarabokat a teherautó hátsó részéről, aminek következtében a jégdarab levált az autóról és ráesett a szembejövő pozsonyi rendszámú Škoda Octavia típusú személygépjármű szélvédőjére. A jég betörte a szélvédőt, olyan sérüléseket okozva ezzel a személygépjármű 54 éves vezetőjének, amelyek következtében kórházba kellett szállítani" – írta a rendőrség.
     

2018. december 19. 12:27

Megjelentek a jégsapkás, balesetveszélyes autók az utakon

A szenci járási közlekedési felügyelőség megbízott munkatársa testi sértés vétsége miatt indított büntetőeljárást.

A gépjárművezetők kötelesek eltávolítani a járműről, illetve a félpótkocsiról a ráfagyott havat és jeget, amely a vezetés közben leválhat róla. „A téli időszakra vonatkozó közlekedési előírások be nem tartása más vezetők életét és egészségét is veszélyeztetheti" – hívja fel a figyelmet a rendőrség.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kizárhatja a Fideszt az Európai Néppárt

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Trump megkapta a legrosszabb színésznek járó díjat

VIDEÓ: Feláldoztak öt tevét a sámánok, hogy még erősebb legyen Oroszország

VIDEÓ: Lerombolták Escobar volt drogbáró házát, elég volt a narkótúrákból

Legfrissebb galériák
Olvasta már?