Technikai gondok akadályozták a munkát

A nagymegyeri Aquaform vegytisztító cégnél a közelmúltban akadozott a munka. Varga Gábor, az Aquaform tulajdonosa elmondta, az egyik gépnél technikai hiba lépett fel. „A javításra várni kellett, ezért akadozott a munka három hétig. Szerencsére ez alatt az idő alatt is tudtuk a megrendeléseket teljesíteni.

A nagymegyeri Aquaform vegytisztító cégnél a közelmúltban akadozott a munka. Varga Gábor, az Aquaform tulajdonosa elmondta, az egyik gépnél technikai hiba lépett fel. „A javításra várni kellett, ezért akadozott a munka három hétig. Szerencsére ez alatt az idő alatt is tudtuk a megrendeléseket teljesíteni. A gépet már megjavítottuk, és helyreállt a megszokott munkamenet” – mondta Varga Gábor.

A nagymegyeri Aquaform vegytisztító a járás egyetlen ruhatisztítója. A vállalat végzi az összes tisztítást Nagymegyertől Somorjáig. A cég jelenleg 38 embernek biztosít munkalehetőséget. Magánszemélyek, szállodák és kollégiumok számára vállal ruhatisztítást. Varga Gábor szerint egyre kisebb az igény a ruhatisztításra. A tavalyi évhez viszonyítva jelentősen megcsappant azoknak a magánszemélyeknek a száma, akik a mosodába hordják a ruháikat. Többen nehezményezik, hogy a várakozási idő néha 3-5 nap. Szerintük ez sok, hiszen a szocializmusban is 24 órás volt a várakozási idő. „Nagymegyeren a várakozási idő 24 óra. Ha valaki a dunaszerdahelyi, somorjai ruhabegyűjtőbe viszi a tisztításra szánt ruhaneműt, minimálisan 3 napos várakozási idővel kell számolnia. A ruhaneműket ugyanis először Nagymegyerre kell szállítani a tisztításra. A tisztítás után pedig vissza kell szállítani a begyűjtőhelyre. Természetesen, ha valaki kéri, megpróbáljuk a várkozási időt lerövidíteni, de ez a szállítás miatt így is minimum 2 nap” – nyilatkozta Varga Gábor.

A cég most kezdte el a vegytisztító gépparkjának a felújítását. Egy új vegytisztító gépet vettek, amely teljes mértékben megfelel az európai uniós, valamint a környezetvédelmi követelményeknek. A cég tartja a kapcsolatot más hazai és külföldi cégekkel. „Arra törekszünk, hogy minél hatékonyabb munkát végezzünk, és a megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek mosodánk teljesítményével” – mondta az igazgató.

Jakus Zsuzsanna, a Dunaszerdahelyi Városi Hivatal vállalkozási osztályának munkatársa elmondta: a hivataltól más vállalkozók nem igényelték engedély kiadását egy újabb mosoda, vegytisztító megnyitásához. „Igény valószínűleg lenne rá, csak nincs aki vállalná az üzemeltetését” – mondta Jakus Zsuzsanna. (lil)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?