Régió

Szerda éjféltől útlezárások és forgalomkorlátozások Párkányban

Párkány | A csütörtöktől vasárnapig (október 11–14.) tartó Simon-Júda napi vásár miatt forgalomkorlátozásokkal kell számolni a városban. A vásár területét az autósok elől lezárják.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 9. 18:51

A vásár miatt változik a forgalmi rend - A szerző illusztrációs felvétele

A forgalomkorlátozás a helyközi és helyi autóbuszok útvonalát is érinti. Szerda (október 10.) éjféltől hétfő (október 15.) több busz terelőútvonalon közlekedik.

A Muzsla, Komárom, Köbölkút, Érsekújvár és Nyitra irányába induló, valamint a Kéménd, Zselíz Garamkövesd és Ipolyság irányából érkező helyközi autóbuszok az Autóbuszmegálló–Öreg lakótelep, DP Market (ideiglenes megálló)–Körzeti Hivatal–Papírgyár–Vasútállomás útvonalon közlekednek. A Muzsla, Komárom, Köbölkút, Érsekújvár, Nyitra irányából érkező, valamint a Kéménd, Zselíz, Léva, Garamkövesd, Ipolyság irányába induló helyközi autóbuszok pedig a Vasútállomás–Papírgyár–Körzeti Hivatal–Öreg lakótelep, Billa–Autóbuszmegálló útvonalon fognak közlekedni az érvényes menetrend szerint. Az autóbuszok Nána, Kéménd, Zselíz, Léva irányába a Bekötő úton közlekednek, a lezárás ideje alatt egyik irányban sem áll meg a Kaszárnya, a Nánai út és a Fő u., posta/Bocskai u. megállóban.

Az Esztergomba induló nemzetközi buszjáratok az érvényes menetrend szerint a Vasútállomás–Teraszok II. lakótelep–Teraszok I. lakótelep–Poliklinika–Jesenský utca–Autóbuszmegálló–Mária Valéria híd útvonalon közlekednek.

A lezárás ideje alatt a helyi járatok, az 1-es és a 2-es busz nem áll meg az Autósiskola; a Vadas-megálló; a Fő u., posta; a Bocskai u.; az Öreg lakótelep és a Kotva megállóban. Bővebb információk a város honlapján vagy a sturovo@arriva.sk oldalon olvashatók.

„A Nánai úton az útfelújítás miatt nem lehet parkolni. Az autókat a Szabadság téri, a Sport hotel előtti parkolóban, a Vadas parkolójában, a Zahovay Szállodánál, az egykori kompkikötőnél, a Sobieski rezidenciánál, illetve a Sobieski utcában lehet hagyni” – tájékoztatta lapunkat Dudás Ágens, a városi hivatal sajtószóvivője. (guzsu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

Hapal: „Agresszív játék kell a magyarok ellen”

GALÉRIA: Rossi a három pontnak örülne a legjobban

Frissítve

Elfogták a három halottal járó utrechti lövöldözés gyanúsítottját

Legfrissebb galériák
Olvasta már?