Párkányban a jövő héten gyűjtik be a karácsonyfákat

a
Párkány |

A városban a jövő héten, január 9-től gyűjtik össze a kidobott karácsonyfákat. A fákat legkésőbb a gyűjtés napján, reggel hat óráig kell kihelyezni a házak elé. A lakótelepeken a hulladékgyűjtő edények mellé is kitehetők a karácsonyfák.

Duna-parti városban a helyi műszaki szolgáltató vállalat január 9-től január 13- ig gyűjti össze a kidobott fenyőfákat. A városi hivatal tájékoztatása szerint csak a díszektől, édességektől, csomagolóanyagok maradékától, kampóktól teljesen megtisztított fákat hordják el a vállalat munkatársai. A karácsonyfákat legkésőbb a gyűjtés napján reggel hat óráig kell kihelyezni a családi házak elé, a lakótelepeken pedig a hulladékgyűjtő edényekhez. A családi házaknál és a lakótelepi lakásoknál más-más időpontokban gyűjtik a karácsonyfákat, mégpedig a következő ütemterv szerint:

Családi házak:

2024. január 10-én a következő utcákból: Baróti, Bem József, Bruntáli, Comenius, Duna, Fő, Husz János, Jesenský, Régi posta köz, Sobieski, Szent Imre tér, Szent István, Széchenyi, Tűzoltó, Űrhajós, Vajanský

2024. január 11-én a következő utcákból: Alsó, Balassi, Bél Mátyás, Béke, Béres part, Bocskai sor, Kossuth, Major köz, Petőfi, Rózsa, Rövid, Svätopluk, Vásártér, Vörösmarty, Zrínyi M.

2024. január 12-én a következő utcákból: Ady, Akácfa, Dubček, J. Kráľ, Juharfa, Kaszárnya, Kilátó, Nánai út, Nárcisz, Orgona, Sládkovič, Új, Vasúti sor

Lakótömbök – panellakások:

2024. január 9. – a következő utcákban lévő lakótömböktől: Béres part; Rákóczi F.; Štefánik; Bartók; Jesenský; Petőfi; Szövetkezeti sor; Diófa; Szt. István u.

2024. január 12. – a következő utcákban lévő lakótömböktől: Comenius; Kaszárnya; Nánai út

Aki lekési az időpontokat, az személyesen is beviheti a karácsonyfáját a műszaki szolgáltató vállalat telephelyére és ott leadhatja, a Comenius utca 18. szám alatt, nyitvatartási időben. Részletes tájékoztató a város internetes oldalán.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?