Régió

Ősszel az óvodánkban: fotópályázat külhoni óvodák és óvodai csoportok részére

Komárom | Ősszel az óvodánkban címmel hirdetett fotópályázatot a Kárpát-medencei Óvodaprogram keretében felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, muravidéki és vajdasági magyar óvodák vagy óvodai csoportok részére a Strategic Scope Kft. A pályázat célja, hogy bemutassák, milyen jellemző, közös foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek, hogyan telik az ősz ezekben az óvodákban, miközben a fotókon a gyerekeknek legyenek a főszereplők.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 23. 19:43

A felvétel illusztráció - Fotó: pixabay

A pályázat időtartama október 19–november 12., a legjobb fényképek kikerülnek a program hivatalos oldalára (ovodaprogram.eu), illetve a Facebook-oldalra. Az első 3 helyezett értékes nyereményben részesül 40, 15 és 10 ezer forint értékben (fényképezőgép, digitális képkeret), további 7 díjazott pedig 20x30 cm-es posztert kap a beküldött fényképéből. A közönségdíjas képet beküldő óvoda 10 ezer forint értékű ajándékcsomagot (poszter, falinaptár, puzzle) kap saját képeiből. A pályázók legfeljebb három fotóval vehetnek részt a pályázaton. A közönségszavazatokat a Facebookon keresztül lehet leadni november 19. és 29. között, az eredményhirdetés december 6-án lesz.

A fotókat az ovim-osszel@ovodaprogram.eu e-mail címre várják. A pályázat részleteit az www.ovodaprogram.eu honlapon találják az érdeklődők.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Késtek a vonatok, összeomlott a biztosítási rendszer

Világszerte akadozik a Facebook

Szalai Ádám: Beáldoztuk a Nemzetek Ligáját

Danko bármilyen döntésre felkészült a leváltásával kapcsolatban

VIDEÓ: 150 rendőr razziázott a Dunaszerdahelyi járásban - szélsőségeseket kerestek

A füleki várnak idén rekordmennyiségű látogatója volt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?