Régió

Nem lesz fizetős parkolás Galántán

Galánta | Még az előtt véget ért a fizetős parkolás Galántán, hogy bevezették volna. A városi lakosok nyomására ugyanis a városháza rendeletét nem írta alá Ladislav Maťašovský polgármester, a képviselők azonban nem éltek azzal a jogukkal,hogy újra megszavazzák a megvétózott rendeletet. Így a két hónapos határidő lejárta után erre már nem is lesz lehetőség.
SITA

2013. augusztus 28. 17:57

A rendeletet még június végén fogadta el a városi képviselőtestület. k. A testületnek két hónapja lett volna arra, hogy háromötödös többséggel újra megszavazza a tervezetet. Mivel ez nem valósult meg, a rendelet érvényét vesztette. A díjköteles parkolás koncepciója három zónára osztotta a várost, mindháromban más díjtétel lett volna érvényben – munkanapokon reggel nyolctól ötig, szombaton nyolctól délig óránként 70, 50 vagy 30 cent. Hétféle parkolókártyát válthattak volna a lakosok.

Önnek ajánljuk

Senkit sem találtak az eperjesi lakóház 12. emeletén

Újabb halottak Pozsony belvárosában – ezúttal férfiak

Házat vett Komáromban, nem várt ajándékot kapott mellé

Pellegrini szerint felesleges közte és Fico között a tüzet szítani

Hat személyt vettek őrizetbe az eperjesi robbanással kapcsolatban

A főzőbanán, a rizs és a bab világa

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.