Régió

Megállás nélkül dolgoznak a munkások a kisiklott tehervonat miatt

Vágtornóc | Vágtornócon nagy erőkkel dolgoznak a hiba eltávolításán, és mára legalább az egyik sínpárt szeretnék üzemképessé tenni.
Száz Ildikó

2019. július 10. 18:30

Vágtornócon a munkálatok helyszínén arról is értesültünk, hogy nagy szerencséjük volt a baleset pillanatában Pozsony irányából Vágtornócra érkező Metropol gyorsvonat utasainak. A gyorsvonat mozdonyvezetője időben észrevette a kisiklott tehervonat felől felszálló hatalmas porfelhőt és azonnal fékezett. Ha továbbhajt, súlyosabb következményei lettek volna a balesetnek. Az első vágányt mától szeretnék átjárhatóvá tenni, és óránkénti harminc kilométeres sebességgel haladnának rajta a vonatok. A másik vágányt ezen a héten még nem tudják megjavítani, tájékoztatott a vasúttársaság. Ott jártunkkor az első vágányváltó részét és a vágányaljat javították, mert csak ezt követően tudják beállítani a váltók magasságát, illetve irányát.

A vasúti baleset során megsérültek a szerelvények és a szállított áru, személyi sérülés nem történt, a keletkezett kár mértékét még nem ismerik, tájékoztatott a rendőrség.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová akár Áderrel is emlékezne Trianonra

EP: itt is dúl a Fidesz–ellenzék háború

D4/R7: Tiltott anyagot találtak a talajmintákban

Kellemetlen: véletlenül rossz házba tört be a NAKA

Peter Tóth azt állítja, hogy Dušan Kováčik speciális ügyész információkkal látta el Norbert Bödör vállakozót

Kalavská szerint találnak új üzemeltetőt a Falck helyett

Legfrissebb galériák
Olvasta már?