Régió

Ma a mezőgazdászokkal találkozik Pellegrini Kassán

Kassa | Peter Pellegrini kormányfő Milan Lučanský országos rendőrfőkaptiánnyal és Jana Maškarová rendőrfőkapitány-helyettessel együtt jelent meg ma délelőtt a Kassai Kerületi Rendőr-főkaptiányság épületében, hogy a kelet-szlovákiai mezőgazdászokkal találkozzanak.
Németi Róbert

2019. február 15. 11:44

Peter Pellegrini kormányfő a Kassai Kerületi Rendőr-főkaptiányságon várta a mezőgazdászokat - Németi Róbert felvétele

A reggel kilenc órára tervezett találkozón - melyről egyébként több újságíró is csak ma reggel értesült - Pellegrini elmondása szerint egyetlen mezőgazdász sem jelent meg. „Én nem vagyok megszokva az ilyesfajta viselkedéshez. Ha valakinek valami problémája van, az személyesen próbálja meg megoldani a nehézségeket, nem pedig a tévében, különféle teátrális megjelenésekkel vagy a pozsonyi közúti közlekedés blokkolásával. Most elmegyek és meglátogatom Rudolf Schustert a kórházban, aztán visszatérek ide, a rendőrség épületébe. Remélem, hogy nemsokára a mezőgazdászok is megjelennek, hogy beszélhessünk a problémákról” – nyilatkozta az újságíróknak Peter Pellegrini. 

A hírt a nap folyamán frissíteni fogjuk.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Čaputová magyar civilekkel egyeztetett

Haščák állítólag egymillió eurót fizetett a Gorilla-felvételért

Két sztrókja is volt a Trónok harca sztárjának

Pénzzel lehet pénzt keresni

TRAGÉDIA: Kamion gázolt gyalogost, a sofőr először azt hitte, egy állatot ütött el

VIDEÓ: A buszsávban száguldozott, hatalmas baleset lett a vége

Legfrissebb galériák
Olvasta már?