Régió

Lebontják a vereknyei felüljárókat, lezárják az utat

Vereknye | A hétvégén elkezdik a városrészben található két felüljáró bontását. A Kazanská utcán álló, használaton kívüli elemek eltávolítása miatt augusztus 20-ig lezárják az utat.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 10. 07:03

Augusztus 20-ra eltüntetik a felüljárót - Képarchívum

Folyamatban van a bontás előkészítése, ezért már most is részben korlátozzák a haladást az útszakaszon. Szombattól teljesen lezárják a Kazanská utcát a Kazanská, az Uzbecká és a Hradská kereszteződéstől a Kazanská és a Dvojkrížna kereszteződéséig. Az autósok az Uzbecká, a Korytnická, a Dvojkrížna, a Žitavská és a Železničná utcán keresztül kerülhetnek. Hétvégén, de a tervek szerint késő este, vagy kora hajnalban is dolgozni fognak a munkások a két felüljárón. Augusztus 20-tól 26-ig sem lesz akadálymentes a haladás. A felüljárók eltávolítása után új aszfaltszőnyeggel burkolják az utat, áthelyezik a trolibusz vezetékét és a lámpaoszlopokat. A főváros önkormányzata a lakosok és az autósok türelmét kéri.

2018. június 11. 15:05

Vereknye kivizsgáltatná a Kis-Duna vizét a lehetséges szennyezés miatt

Tegnap délután elkezdték a Hradská utca egy szakaszának felújítását. A tervek szerint szeptember 9-ig kell korlátozásokkal számolni a Pentagon és a Šíravská utca közötti egy kilométer hosszú szakaszon. (béva)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Rejtett kamerákkal kísérték el az áldozatokat a pedofil papokkal való szembesítésre

62 ezer eurót felejtettek egy vonaton

TRAGÉDIA: Medencébe fulladt egy kétéves kisfiú a Besztercebányai járásban

Csak két út van előttünk

Fico: A média és az ellenzék gyűlöletet szít

VIDEÓ: Eddig nem látott képekkel emlékezett meg a hercegi pár tavalyi esküvőjéről

Legfrissebb galériák
Olvasta már?