Régió

Közmunka hajléktalanoknak 

Vágsellye | Bevonják a közmunkába a hajléktalanokat a vágsellyei krízisközpont munkatársai. Ebben az évben olyan közhasznú munkákat végeztek, mint a szemétgyűjtés a Vág partján, a Mély utcai járda megjavítása és más kültéri munkák. A közúti jelzések felfestésében is segítettek.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 11. 18:39

„A Pázmány Péter utcában teljesen rendszertelen volt a parkolóhelyek jelölése. A munkások két tizenhárom emeletes ház körül festettek fel új parkolóhelyeket, ami által megnőtt a hely kapacitása” – mondta Peter Gomboš, a vágsellyei krízisközpont vezetője. Gomboš hozzátette, a központ által foglalkoztatott hajléktalanok már máskor is végeztek hasonló munkákat. „Nemrég a krízisközpont előtt jelöltek ki parkolóhelyeket, a meglévő 14 helyből 24 lett. Egy vágsellyei iskolánál pedig gyalogétkelőket festettek a diákoknak” – tette hozzá.

 

2018. október 6. 10:15

Ügyfélközpont is lesz a felújított vágsellyei városháza épületében
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Éljünk a választás jogával, és ne hagyjuk magunkat félrevezetni!

EXKLUZÍV: A dunaszerdahelyi leszámolás után megjelent cikkünk először az ujszo.com-on!

Kórházba került Maroš Šefčovič felesége

Délután erős szél várható Nyugat-Szlovákiában

Kötelező szabadtartás a tojástermelőknél

Kuciak-gyilkosság: Peter Tóthot kihallgatja a NAKA

Legfrissebb galériák
Olvasta már?