Régió

Komárom és Ógyalla is Eperjesre küldi a tűzijáték árát

Komárom/Ógyalla | A városi képviselő-testület legutóbbi ülésén Keszegh Béla (független) polgármester javaslatára a képviselők úgy döntöttek, Komárom a szilveszteri tűzijátékra szánt 3000 eurót az eperjesi gázrobbanás károsultjainak juttatja el.
Vataščin Péter

2019. december 15. 13:49

komárom klapka-tér somogyi
- Somogyi Tibor felvétele

Ezen felül Keszegh Margit (független) ismertette a 4KN képviselőcsoport szándékát, amelynek értelmében fejenként 100 eurót ajánlanak fel ugyanerre a célra. Ez 1400 eurót jelent összesen. Az akcióhoz más frakciók képviselői is társultak. Ógyallán az önkormányzatot több lakos azzal kereste meg, hogy városuk a szilveszteri tűzijáték árát több más szlovákiai településhez hasonlóan fordítsa az eperjesi károsultak javára. Peter Závodský (független) polgármester tájékoztatása szerint Ógyalla ugyan már 700 eurós értékben megvette a pirotechnikai eszközöket, de közben az illetékes céggel sikerült megegyeznie azok visszavételéről. A tűzijátékra szánt teljes összeg 1000 euró, ezt mind a károsultak megsegítésére nyitott számlára utalják, miután a városi képviselő-testület jóváhagyta a javaslatot. (vp)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
A parlament elfogadta a Párizsi szerződés ratifikációját

Focus: Helyet cserélt a PS/Spolu és Kiskáék, a magyar pártok továbbra is parlamenten kívül

Zuzana Čaputová

Érsek lehet Sólymos utódja

diéta

Mit kezdjünk a divatdiétákkal?

Peter Pellegrini

Pellegrini válságstábot hívott össze a koronavírus miatt

A Szuezi-csatorna új szakaszának bejárata Egyiptomban, Iszmáilijánál (jobbra). A csatornán vándorolnak át az invazív fajok a Vörös-tengerből a Földközi-tengerbe, aminek a tudósok szerint pusztító következményei lehetnek.

A Szuezi-csatornán át idegen, invazív fajok árasztják el a Földközi-tengert

Egységesítenék a töltőket az EU-ban

Egységesítenék a töltőket az EU-ban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.