Régió

Kigyulladt egy gázóra Királyrévben

Királyrév | Késő délután riasztották a tűzoltókat a galántai járásbeli településre. Értesüléseink szerint egy idős férfi a száraz gyomot akarta elégetni a portája előtt, de a gázóra is lángra kapott a falu végén található udvaron.
Bartalos Éva

2019. február 18. 19:49

Két méternél magasabb lánggal égett a gáz Királyrévben - A szerző felvétele

“Még nem tudjuk pontosan, hogy mi okozta a tüzet, de valószínű, hogy a száraz növényzet meggyújtása után a gázórára is átterjedtek a lángok” - tájékoztatta az ujszo.com-ot Tánczos Zoltán a Galántai Járási Tűzoltóság igazgatója. Hozzátette, hogy ellenőrzésük alatt tartották a tüzet és nincs veszélyben a lakosság. A gázművek alkalmazottai elzárták a gázt, alig egy órán belül elaludt a körülbelül kétméteres lángcsóva. Mintegy harminc háztartás, az iskola és az óvoda is gázellátás nélkül maradt, holnap nem lesz tanítás. “Amíg a gázművek alkalmazottai helyre nem hozzák a keletkezett hibát. Tájékoztattuk a lakosokat, hogy próbáljanak pótmegoldást találni éjszakára. Az iskolában és az óvodában szünet lesz, nem ülhetnek hidegben a gyerekek” - mondta Agócs Gergely polgármester. Hozzátette,  hogy a gázművek alkalmazottainak több méter mélyre kell leásni, egyelőre kérdéses, hogy mikor áll helyre a gázellátás.

Tánczos Zoltántól megtudtuk, hogy tilos szabad téren gyúlékony anyagot égetni, a szabály megszegéséért pénzbüntetés jár.

 

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+1
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Önszántukból ritkán tévednek könyvtárba a gyerekek

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Radičová visszatérhet a politikába

Eltemették Koós Jánost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?