Készítse el a Mátyusföld idegenforgalmi szervezet logóját!

Kis-Duna-Tallós
GALÁNTA |

Pályázatot írt ki a nemrég alakult szervezet logó készítésére. A pályázók szabad kezet kapnak a megvalósításban, a nyertes pénzjutalomban részesül.

A galántai Városi Hivatal iktatójában személyesen, vagy a városházának címezve postai úton adhatják le a pályázók a tavaly októberben alakult (https://ujszo.com/regio/egyutt-a-helyi-turizmus-fellenditeseert) Mátyusföld Területi Idegenforgalmi Szövetség logójának terveit. A versenypályázat célja, hogy elkészüljön a logója a szervezetnek, amely a regionális turizmus fellendítéséért, az ágazatban dolgozók közötti együttműködés elősegítésére, a környék látnivalóinak népszerűsítésére jött létre. „A logó lényege, hogy egyszerű legyen és sokatmondó, lehetőleg a Mátyusföldről szóljon, az itteni régiót valamilyen módon megjelenítse. A készítőknek semmiféle feltételeket nem adunk meg, teljesen rájuk bízzuk, milyen technikát használnak” – tájékoztatott Horváth Zoltán, a Mátyusföld Területi Idegenforgalmi Szövetség elnöke. A felhívás alapján a logónak a régió érdekességeit, földrajzi, történelmi, kulturális értékeit kell megjelenítenie, elsősorban a következő témakörökben: kulturális emlékhelyek (várak, kastélyok), néprajzi hagyományok, tradicionális népi iparművészeti termékek, folyók, ásványvízforrások és fürdők, szabadidős tevékenységek, például kerékpárturizmus, evezés, lovaglás. A beadási határidő 2022. március 31. A pályamunkákat az elnökségi tagok fogják elbírálni, a nyertes munkát készítő 500 euró jutalmat kap. Horváth Zoltán hozzátette, a 12 alapítóhoz egyre több település csatlakozik. A szervezet teljesen politikamentes és emberközpontú. Jelenleg a legfőbb célja, hogy minél több szervezetet, települést bevonjon az együttműködésbe, de a hónap végén már szeretne pályázatokba is bekapcsolódni. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?