Régió

Kertészmérnöki alapképzés indul Komáromban

Komárom | Augusztus 24-ig fogadják a jelentkezéseket a budapesti székhelyű Szent István Egyetem Kertészettudományi Karának szeptemberben induló komáromi kihelyezett képzésére. A 6+1 féléves időtartamban, levelező tanrendben zajló kertészmérnöki alapképzést a magyar állam finanszírozza, a hallgatók számára ingyenes.
V. Krasznica Melitta

2018. augusztus 10. 19:26

A felvétel illusztráció - Fotó: pixabay

A képzés során szerzett ismeretek nagymértékben hozzájárulhatnak az egyéni és családi gazdaságok létrehozásához és irányításához, de a mezőgazdasági üzemekben, kertészetekben, szakigazgatási szerveknél is jó elhelyezkedési lehetőséget nyújt. A szakdolgozat dísznövény-, gyógynövény-, gyümölcs- és zöldségtermesztés, valamint szőlészet szakmai modulokban készíthető. Bővebb tájékoztatás a www.proselye.org honlapon található, ahonnan a jelentkezési lapokat is le lehet tölteni.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Beiktatták hivatalába Zuzana Čaputovát - ÖSSZEFOGLALÓ

Jégesővel jönnek a viharok vasárnap

150 euróval nőhet a gyermekgondozási segély a dolgozó szülőknek

Čaputová magyarul is köszönetet mondott első, elnökként elmondott beszéde végén

Dankónak köszönhetően Čaputová beiktatásán is volt egy baki

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Legfrissebb galériák
Olvasta már?