Régió
s - A szerző felvételei

Kerékpáros-felvonulás Komáromban

V. Krasznica Melitta

2018. szeptember 20. 10:37

Komárom | Közel 150-en, diákok, kisgyerekes szülők, profi módon kerékpározók vettek részt kedd kora este a Szabadság Vándorai Túrakerékpáros Egyesület által az Európai Mobilitás Hete alkalmából szervezett kerékpáros felvonuláson.

A hét kilométeres útvonal a Klapka térről indult és az egyes lakótelepek érintésével ide is érkeztek meg a résztvevők. Bujna Zoltán, az egyesület elnöke elmondta, céljuk, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét a kerékpáros közlekedésre, hogy minél többen használják kerékpárjukat munkába, iskolába, bevásárlásra menet. Ezzel nemcsak a gépkocsiforgalom csökkenne, hanem egészségünk megőrzéséért is sokat tennénk. A mobilitás hetéhez kötődően szeptember 22-én, szombaton ingyen lehet utazni a komáromi városi buszokon, és ezen a napon a RegioJet is ingyen szállítja az utasokat a Komárom–Pozsony útvonalon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk