Régió

Egy ötéves kisfiú mászkált a negyedik emeleti lakás ablakpárkányán

Érsekújvár | A gyermek a Lécka utcai negyedik emeleti lakásuk nyitott ablakának párkányán járkált.
TASR

2019. április 10. 15:23

- TASR-felvétel

Az érsekújvári rendőrök a napokban egy ötéves kisfiú életét mentették meg. A gyermek a Lécka utcai negyedik emeleti lakásuk nyitott ablakának párkányán járkált, és eközben tárgyakat dobált ki az ablakból. „A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre indultak. A gyermek a járőrök felhívására, hogy menjen vissza a lakásba, nem reagált, és semmilyen módon nem kommunikált. Nem sokkal ezután azonban a gyermek valamit kidobott az ablakon, és a kidobott tárgyak között volt a lakás biztonsági ajtajának kulcsa is“ – mondta Renáta Čuháková, a nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.

Időközben egy másik rendőri csapat is megérkezett a helyszínre, akiknek a kulcs segítségével sikerült bejutniuk a lakásba, és visszahúzniuk a kisfiút az ablakból.

A kisfiú nem volt egyedül. A rendőrök a szobában egy 29 éves alvó nőt is találtak. Mivel felmerült a gyanú, hogy alkohol, illetve kábítószer hatása alatt áll, elvégeztek rajta néhány tesztet

– nyilatkozta Čuháková. A nő vérében 0,69 ezrelékes véralkoholszintet mértek. A drogteszt pozitív volt metamfetaminra és benzodiazepinre.

t

A kisfiú kórházba került, a sorsa iránt a szociális felügyelet intenzíven érdeklődik. A rendőrség közeli személy bántalmazásának gyanúja miatt nyomoz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kórházreform bezárásokkal

Kamion ütközött autóval Jabláncon, mentőhelikoptert is riasztottak

Szélviharra figyelmeztet az SHMÚ nyugaton és a Tátrában

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Holtan találtak egy 77 éves nyugdíjast a Lőcsei járásban, lőtt sebek voltak rajta

Lesújtottak a világ első "törvényen kívüli" tengeri lakhelyére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?