Régió

Forgalomkorlátozások várják a kamionsofőröket Magyarországon

A pozsonyi Kerületi Rendőrség csütörtöki közleménye szerint a hét tonna össztömeget meghaladó teherautók sofőrjeinek a következő napokban forgalomkorlátozásokkal kell számolniuk Magyarországon.
TASR

2018. október 18. 15:04

Illusztráció - Kép: Martin Domok/Plus 7 dní

A hét tonna össztömeget meghaladó teherautók nem közlekedhetnek a magyarországi közutakon szombaton (10.20.) 22 órától vasárnap (10.21.) 22 óráig. A teherautóknak szintén tilos lesz közlekedniük hétfőn (10.22.) 22 órától kedd (10.23.) 22 óráig.
 

A rendőrség kéri a kamionsofőröket, akik a fent említett időben a fővároson keresztül fognak Magyarország irányában haladni, hogy álljanak meg egy parkolóban, és csak akkor induljanak tovább, ha már lehetőség lesz a folyamatos áthaladásra a határátkelőkön. „Így segíthetnek elkerülni a közlekedés megbénulását a fővárosban” – tette hozzá Lucia Mihalíková, a Pozsonyi (Bratislava) Kerületi Rendőrség szóvivője.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kizárhatja a Fideszt az Európai Néppárt

A politológus szerint Bugár nem fog visszalépni

Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

Trump megkapta a legrosszabb színésznek járó díjat

VIDEÓ: Feláldoztak öt tevét a sámánok, hogy még erősebb legyen Oroszország

Legfrissebb galériák
Olvasta már?