Régió

Fegyveres bankrablás Királyhelmecen

Királyhelmec | Hétfőn délelőtt, fényes nappal kirabolták ki az OTP bankfiókot Királyhelmecen. A tettest nagy erőkkel keresi a rendőrség. Az elkövető ismerhette a helyszínt, a kórház alagsorán keresztül menekült.
Leczo Zoltán

2018. július 16. 14:41

Többen látták a bankrablót a bankfiók előtt - A szerző felvételei

Királyhelmecen hétfőn kora délelőtt egy álarcos férfi lépett be a bankba, fegyverrel a kezében követelte a pénzt, majd elmenekült. A bankban tartózkodó egyik ügyféltől megtudtuk, a tettes fehér vagy világos szürke kezeslábast és ugyanilyen színű maszkot viselt. Az épület előtt járkált, vélhetően, hogy felmérje a helyszínt. Amikor látta, hogy kevesen tartózkodnak a bankban, berontott, és a pénz átadására kényszerítette az alkalmazottakat. A szemtanú azt állította, a férfi nem beszélt, csak a pisztolyával hadonászva utasította a tisztviselőt. Többen arról számoltak be, hogy a bankrabló átmászott a közeli kórház kerítésén, majd kereket oldott.

Sikerült beszélnünk egy nővel, aki látta a kórház területén látta a gyanúsítottat. Mint mondta, a fiatal vagy középkorú, fehér bőrű férfi átvágott az udvaron, majd az intézmény alagsorán keresztül, ahol rendelők is vannak, a hátsó kertbe indult. Innen, egy másik szemtanú beszámolója szerint, a kerítésen átmászva a közeli lakótelep felé menekült. A rendőrök lezárták a bankfiók környékét, és minden érintettet kihallgattak. A környező utcákban több járőrkocsi cirkált, a lakóövezet és a Kis-hegy környékét kutyás rendőrök vizsgálták át. A várost és környékét rendőrségi helikopterrel pásztázták.

Értesüléseink szerint a fegyveres rablás során senki sem sérült meg.

 

 

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+6
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kizárhatja a Fideszt az Európai Néppárt

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Trump megkapta a legrosszabb színésznek járó díjat

VIDEÓ: Feláldoztak öt tevét a sámánok, hogy még erősebb legyen Oroszország

VIDEÓ: Lerombolták Escobar volt drogbáró házát, elég volt a narkótúrákból

Legfrissebb galériák
Olvasta már?