Régió

Családja túladna Rezešová ötszobás villáján

Kassa | November elején került fel a kassai ingatlanügynökség oldalára Eva Rezešová luxusvillája, a ház ára közel félmillió euró.
Németi Róbert

2014. december 11. 15:18

320 négyzetméter alapterületű, tágas konyha, a hálószoba, a nappaliból a kertre nyílik kilátás. A házat Eva Rezešová családja hirdette meg. Az ötszobás villa Kassa déli részén, a Teraszán (Terasa) van. A hirdetésben saját tervezésű konyhabútor is szerepel, továbbá maszírozókád, méretre készült beépített szekrények és hasonló luxusberendezések listájával csalogatják a vevőket.

Az emeletes téglaépület a környék egyik legdrágább háza. Az ingatlanügynökség oldalán jelenleg ez viszi a prímet, a második legdrágább ingatlan ára csupán háromszázezer euró. A házban két garázs, két mellékhelyiség, modern központi fűtés van, a telek 776 négyzetméter. Rezešová háza aránylag közel van a belvároshoz, a luxusvilla egy részét 2008 és 2009 között újították fel.

Értesüléseink szerint a ház eredetileg Ján Slanina hokijátékosé volt volt, később Alexander Rezeš vette meg. Egy időben fia lakott a villában, kiköltözése óta a most börtönben ülő Eva Rezešová lakott benne.

Eva Rezešová jogerősen kilenc év börtönt kapott négy halálos áldozatot követelő atóbaleset okozásáért. Az asszony – miután az előzetes letartóztatásban töltött időt beszámítják a büntetésébe – legkorábban az ítélet kétharmadának letöltését követően, 2018-ban kerülhet feltételesen szabadlábra. (korzar, nr)

Önnek ajánljuk

Jakubík és Gacsal: „Nem tudjuk, mi történt”

Európai programot!

Kiska pártja szerint Pellegrini az állam ellen vét, ha nem tesz semmit

Lubyová: Az oktatási tárcánál mindig van pénztartalék

FELJEGYZÉSEK ÚTKÖZBEN: Felszámolt temetők VII. / Szarajevó

Magyar arany a szegedi vb-n

Legfrissebb galériák
Olvasta már?