Régió

A galántai Városi Művelődési Központban lép fel a világhírű gospel zenekar

Galánta | A Golden Voice Gospel nevű afroamerikai gospel zenekar lép fel a galántai Városi Művelődési Központban kedden (12. 11.) este hét órai kezdettel. A 12-tagú zenekar az európai adventi turnéja keretén belül látogat el Szlovákiába. A New York-i zenekar vezetője Dwight Robson baptista pap. A zenekar többek között Michael Jacksonnal is koncertezett már.
TASR

2018. december 11. 11:24

A felvétel illusztráció - YouTube

Török Adrienne, a koncert szervezője a TASR-nek elárulta, hogy „a két órás koncerten adventi hangulatban, autentikus előadásmódban hangzanak el olyan híres dalok, mint a Hallelujah, az Oh Happy Day vagy a Swing Low“.

A zenekar már több száz koncertet adott világszerte Let's have church tonight! mottóval. Galántán kívül fellépnek még a privigyei Városi Művelődési Központban szerdán (12. 12.) és a besztercebányai evangélikus templomban csütörtökön (12. 13.), mindig este hét órai kezdettel.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?