PR CIKKEK

A sofőr munkaidejének elemzése egy modern cégnél – adatok összeállítása lapokról és járművezetői kártyáról

Muszáj a járművezetői tevékenységek és a tachográfok adatait rögzíteni? Sokszor merül fel ez a némileg kétségbeeséssel színezett dilemma. Hiszen mire gondolnak a legtöbben, ha számokról, statisztikákról meg analízisekről van szó? Kellemetlenségekre, időt és energiát rabló kötelezettségekre, amik ráadásként macerásak és rabolják a szabadidőt. Még jó, hogy ezek az elképzelések nem fedik a valóságot!
PR-CIKK

2022. április 22. 12:05

kamion

Létezik más, nem kínszenvedésen alapuló megoldás?

Természetesen. A szoftver fuvarozó cégek számára inelo.com jelenti a kiutat a zavarodottság és kétségek dzsungeléből. Ugyanis az adatok rögzítése és elemzése nem kell, hogy napi teherként, súlyos, nyomasztó kötelezettségként kerüljön elő. Mennyivel jobban hangozna az, ha egy olyan feladatról lenne szó, ami könnyen, gyorsan tető alá hozható, ráadásként még nyereséget is termel a vállalatnak, igaz? Márpedig jelen esetben pontosan erről van szó. Hogy hogyan?

kamion

Úgy, hogy a járművezetői tevékenységek és a tachográfadatok megfigyelése, valamint a beérkező paraméterek elemzése számtalan aprónak tűnő részletre világíthatnak rá. Például a legkisebb áthágások azonnal észlelhetőek, így még a súlyos büntetési tételek befutása előtt lehetőség nyílik a cselekvésre. Az adatokat nem kell betáplálni, azaz a bevitel nem manuális. Ezzel napi szinten rengeteg idő, energia takarítható meg, hiszen nem kell a számokkal órákon át zsonglőrködni. A rendszerben összegyűjtött adatok elemzésre várnak.

Ha az analízis során arra derül fény, hogy a munkamorál nem éppen a legjobb, leginkább előremutató, akkor ezen a helyzeten könnyű változtatni. A járművezetők nem egyszer annak hatására is jogkövetővé, azaz figyelmesebbé válnak, hogy értesülnek a szoftver alkalmazásáról. Lévén ilyen módon a platformon minden egyes tevékenységhez köthető adat megmutatkozik, úgyhogy esélytelen úgy átlépni azokat a bizonyos, hatóságok által rajzolt határokat, hogy az észrevétlenül maradjon. Az elemzések során az is felgöngyölíthető, hogy az olykor jelentkező szabálysértések minek köszönhetőek. Nem egyszer egy tanfolyam vagy egy képzés sokat segíthet a járművezetők hozzáállásának formálásán.

kamion

Hatékonyság egyszerűen és gyorsan?

Igen, az Inelo Group célja, hogy az általa biztosított rendszer alapként szolgáljon a mindennapokban. Mégpedig olyan alapként, amire biztonságos támaszkodni, amire érdemes építkezni nap, mint nap.

A folyamatos kontrollnak köszönhetően az esetleges hivatalos ellenőrzések nem okozhatnak sem meglepetést, sem fejfájást. A monitorozott adatok ugyanis nonstop tűpontos képet mutatnak a járművezetők tevékenységeiről. A begyűjtött tachográf adatok továbbelemzésével pedig olyan üzleti stratégiák dolgozhatóak ki, amiknek az alkalmazásával a bírságok egy az egyben elkerülhetőek. Hosszú távon kétségtelenül ez a cél. Ám ha jelenleg még kaotikusnak tűnik a helyzet, a program közbenjárásával látványosan mérsékelhetőek a büntetési tételek.

tacho

Illetve miután a gyenge pontok nyilvánvalóvá válnak, elkezdődhet azok végérvényes kiküszöbölése. A profitot termelő fejlődés innentől fogva nem kérdéses!

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Megáldották az új kenyeret Vajkán

Ünnepségek sorozata a Csallóközben (KÉPEK)

hőség Nyitrában

Ma ezekben a járásokban 37 Celsius-fok is lehet!

zelenszkij k

Zelenszkij: Nem bocsátunk meg az oroszoknak, bosszút fogunk állni

ukrán válság k

Legalább heten meghaltak és tucatnyian megsebesültek egy újabb orosz rakétatámadásban

gyerek telefon k

Nem a mobilozástól lesz hiperaktív a gyerek, hanem fordítva

kvíz

KVÍZ: 10 magyar előadó, 10 retró sláger! Neked menni fog?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.