Panoráma

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Kulka János

Orvosként lett ismert, országon belül és határon túl is híres. Nagy fehér mentőorvosként, aki sohasem fogad el pénzt a betegeitől. Mágenheim Ádám szerepével Kulka János a népszerűség csúcsára játszotta fel magát a nyolcvanas évek második felében.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 17. 15:53

- Talabér Tamás felvétele

Több mint tíz éven át megunhatatlan figurája volt a Szomszédok című teleregénynek, minden idők legmagasabb nézőszámú magyar televíziós sorozatának. 2016 áprilisában súlyos sztrókkal került kórházba, agyvérzése a beszédkészségétől fosztotta meg. Az azóta eltelt több mint két év alatt egyetlen hivatalos hír jelent meg róla. Hogy felmondott a Katona József Színházban. Egészségi állapotáról sem ő, sem más nem beszélt.

Mit lehetett tudni róla? Hogyan jelent meg az Örkény Színházban? Milyen most? Mi volt az első, vele kapcsolatos színházi hír? Mikorra várható a nagy visszatérése? Hogyan viszonyul magához?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László írását a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

2018. augusztus 4. 10:04

Kulka János soha többé nem akar színpadra állni
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma újra futballünnep lesz Dunaszerdahelyen

DAC-Slovan a magyar és a szlovák tévében

Rimaszombat: Támogatásból készülhet el a téli stadion lelátója

21 Savage szabadlábon

Miből él az elnökjelölt?

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?