Panoráma

Sztárunk a VASÁRNAPBAN: Kulka János

Orvosként lett ismert, országon belül és határon túl is híres. Nagy fehér mentőorvosként, aki sohasem fogad el pénzt a betegeitől. Mágenheim Ádám szerepével Kulka János a népszerűség csúcsára játszotta fel magát a nyolcvanas évek második felében.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. szeptember 17. 15:53

- Talabér Tamás felvétele

Több mint tíz éven át megunhatatlan figurája volt a Szomszédok című teleregénynek, minden idők legmagasabb nézőszámú magyar televíziós sorozatának. 2016 áprilisában súlyos sztrókkal került kórházba, agyvérzése a beszédkészségétől fosztotta meg. Az azóta eltelt több mint két év alatt egyetlen hivatalos hír jelent meg róla. Hogy felmondott a Katona József Színházban. Egészségi állapotáról sem ő, sem más nem beszélt.

Mit lehetett tudni róla? Hogyan jelent meg az Örkény Színházban? Milyen most? Mi volt az első, vele kapcsolatos színházi hír? Mikorra várható a nagy visszatérése? Hogyan viszonyul magához?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László írását a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

2018. augusztus 4. 10:04

Kulka János soha többé nem akar színpadra állni
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

Hapal: „Agresszív játék kell a magyarok ellen”

GALÉRIA: Rossi a három pontnak örülne a legjobban

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?