Panoráma

MTV Europe zenei díj: Winehouse és Spears lehet a befutó

Liverpool | Britney Spears és Amy Winehouse kapta a legtöbb jelölést az MTV Europe zenei díjára. Mindkét énekesnő versenyben van a 2008 legjobb produkciója címért is. A díjakat november 6-án Liverpoolban adják át.
ÚJ SZÓ ONLINE

2008. szeptember 29. 16:00


A két énekesnő az utóbbi időszakban számos elismerést sepert be: Amy Winehouse öt Grammy-díjat kapott februárban, míg Britney Spears az MTV Video Music Awardson gyűjtött be három trófeát, bizonyítva kitűnő formáját. A hétfői bejelentés szerint a két énekesnőnek nem lesz könnyű dolga, hiszen a legfontosabb díjért a Coldplay együttessel, Leona Lewisszal és Rihannával kell ringbe szállniuk.

Az év albumáért szintén versenyben van Britney Spears, Leona Lewis és a Coldplay, de rajtuk kívül még Duffy és Alicia Keys is. Alicia Keyst jelölték a rhythm and blues kategória díjára is.

Az év együttesének díjára jelölt a Foo Fighters, a Metallica, a The Cure és a Linkin' Park. A Linkin' Park a Metallicával, a Slipknottal, a Paramore-ral, és a 30 Seconds To Mars-szal együtt az év rockegyüttese díjának várományosa.

Az év felfedezettje lehet Duffy, a Jonas Brothers, a One Republic, Miley Cyrus és Katy Perry. Jelöltek negyven zenészt, akik elnyerhetik minden idők legjobb előadójának díját. Köztük van a Beatles, Madonna és a Take That együttes. (MTI)
 

Önnek ajánljuk

Haščák állítólag egymillió eurót fizetett a Gorilla-felvételért

Kigyulladt egy lakás Tőketerebesen, egy gyerek meghalt

Pénzzel lehet pénzt keresni

TRAGÉDIA: Kamion gázolt gyalogost, a sofőr először azt hitte, egy állatot ütött el

Jogerősen elutasították Magda Marinko feltételes szabadságra bocsátási kérelmét

A középiskolások 75%-a Čaputovát választaná meg elnöknek

Legfrissebb galériák
Olvasta már?