Panoráma

Horoszkóp szerdára

A Halak szeretne sikeres lenni és izgalmas kihívásokra, feladatokra vágyik. A szerdai horoszkóp - a más jegyben születetteknek is.
ÚJ SZÓ ONLINE

2012. október 10. 08:49

 

Kos (III. 21.–IV. 20.)
Nagy a valószínűsége annak, hogy egy szép utazás vár önre. Mindenekelőtt élményekben lesz gazdag az útja, főleg, ha sikerül külföldre mennie. Az, hogy az itt megismert emberek később a segítségére lehetnek, már csak ajándék. 
 
Bika (IV. 21.–V. 21.)
Mindenekelőtt párkapcsolatát szeretné átgondolni, hogy a későbbiekben még kiegyensúlyozottabb legyen a helyzet, mint a nyáron volt. Érdeklődik a misztika iránt, de ne hagyja, hogy ez befolyásolja gondolkodását. Hallgasson megérzéseire! 
 
Ikrek (V. 22.–VI. 21.)
Ha fesztelenül és oldottabban igyekezne problémáit megoldani, talán hamarébb sikerrel járna, ugyanis logikus gondolkodása erre tökéletesen elég lenne. Párkapcsolatában változásra kell számítani, csak kérdés, melyik irányba. 
 
Rák (VI. 22.–VII. 22.)
Eljött az ideje, hogy az eddig csak dédelgetett álmát végre megvalósítsa. Ugyanis munkahelyén kollégái segíteni fognak önnek, s ezáltal megerősödhet pozíciója is. Családon belül is pozitívan alakulni a dolgok.
 
Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)
Pénzügyei rendeződni látszanak. Ennek ellenére nem ajánlatos még hosszabb távra tervezni, egyelőre talán elég lenne rövidebb távban gondolkodni. Jobb lenne apró lépésekkel haladni előre. Azért a pihenésről sem feledkezzen meg. 
 
Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)
Anyagi helyzete javuló tendenciát mutat, és szeretne elutazni pár napra. Most ne tegye, várnia kellene még egy kicsit! Párkapcsolata romokban hever, előbb azt kellene rendeznie, mégpedig úgy, hogy megbeszélik partnerével a problémákat.
 
Mérleg (IX. 24.–X. 23.)
Rendeződni látszik az élete úgy anyagi, mint érzelmi téren. Szűkebb családjába változásra kell számítania, jó irányba, és még pihenésre is lesz lehetősége. Éljen az adott alkalommal, ezt most nem szabad elrontania!
 
Skorpió (X. 24.–XI. 22.)
El kellene gondolkodnia azon, hogy az elmúlt években mit tudott megvalósítani álmaiból, terveiből. Mindenekelőtt pénzügyeit kellene rendeznie, és feltöltődni energiával, amire a legjobb lehetőség, ha pár napra elutazik valahova. 
 
Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)
Nagyon bátornak és eltökéltnek érzi magát, éppen ezért hajlamos meggondolatlan lépéseket tenni. Ajánlatos lenne előbb lehiggadnia, különben elhamarkodott döntésének a következményét sokáig fogja fizetni. 
 
Bak (XII. 22.–I. 20.)
Semmi és senki kedvéért ne adja fel elképzeléseit, terveit, most ugyanis egyre aktívabban részt tud venni azok megvalósításában. Pénzével bánjon megfontoltan, lehetőleg ne költekezzen. De hát ezt ön is tudja!
 
Vízöntő (I. 21.–II. 19.)
Mindenekelőtt arra ügyeljen, hogy a ravasz és fantáziadús ötleteit hogyan tudja a legeredményesebben megvalósítani. Szeretne elutazni, és igaza is van. Használja ki a lehetőséget és az alkalmat, mivel ez az út sokkal többet jelent, mint azt gondolná.
 
Halak (II. 20.–III. 20.)
Szeretne sikeres lenni és izgalmas kihívásokra, feladatokra vágyik. Bár egyelőre a családja leköti szinte minden szabad idejét, s éppen ezen akar most változtatni. Azért legyen körültekintő, nehogy átessen a ló másik felére!
 
Önnek ajánljuk

Kizárhatja a Fideszt az Európai Néppárt

Menyhárt azt mondja, nehezebb volt visszalépni, mint elindulni

Éjfélig váratta a pozsonyi közénséget Nicki Minaj, majd közölte: a koncert elmarad

Trump megkapta a legrosszabb színésznek járó díjat

VIDEÓ: Feláldoztak öt tevét a sámánok, hogy még erősebb legyen Oroszország

VIDEÓ: Lerombolták Escobar volt drogbáró házát, elég volt a narkótúrákból

Legfrissebb galériák
Olvasta már?