Panoráma

Indul a Tablók viadala! Szavazz!

Idén is keressük a szlovákiai magyar iskolák végzős osztályainak legjobb tablóját. Elérkezett az igazság pillanata, most kiderül, melyik végzős osztályé a legjobb tabló, és melyik osztály kapja a 200-200 eurós jutalmat!
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. június 18. 10:37

Ugyanis nem csak a nyilvános szavazáson első helyen végző osztály nyer 200 eurót. Az Új Szó szakmai zsűrije is értékeli a tablókat, a győztes ebben az esetben is 200 eurót kap! Vagyis, ha úgy érzitek, tiétek a legszínvonalasabb tabló, és elég nagy fanklubot is gyűjtötök hozzá, tehát a legtöbb szavazatot kapjátok, akár 400 euró nyeremény is ütheti a markotokat. A legtöbb szavazatot gyűjtő tablók megjelennek az Új Szó nyomtatott változatában is.

 

Frissítés:

Kedves olvasók, mivel az elmúlt napokban egyesek a szavazás során nem etikusan jártak el,  így torzították a valós eredményeket, úgy döntöttünk, hogy az eddigi eredményeket töröljük, a szavazást pedig jóval szigorúbb, Facebook regisztrációs felülethez kötjük.  Bár csak egy játékról van szó, mégis fontosnak tartjuk, hogy ne legyenek a korábbi napokhoz hasonló csalások. Tudatában vagyunk annak, hogy minden rendszer kijátszató, mégis reméljük, hogy ebben a formában már mindenki megpróbál sportszerűen versenyezni.

Minden korrektül szavazó olvasónktól elnézést kérünk!

Szavazni 2018 június 24-ig bezárólag lehet.

 Hajrá!

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+21
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hónap végére eldőlhet a magyar koalíció sorsa

SHMÚ: forró és viharos lesz a szerda

Négy jelölt indulhat a Legfelsőbb Bíróság elnöki posztjáért

Čaputová fogadta az új amerikai nagykövetet

Súlyos balesetet okozott egy begörcsölt láb - két kisgyerek is volt a kocsiban

Minden szem a kajak négyesre szegeződik a szegedi vb-n

Legfrissebb galériák
Olvasta már?