Panoráma

A Vidám Színpad örökös tagja

Budapest. Elsőként Bodrogi Gyula lesz a Vidám Színpad örökös tagja, 50 éves művészi pályája, valamint 20 éves igazgatói tevékenysége elismeréséül. A kitüntetést Schiffer János budapesti főpolgármester-helyettes vasárnap adja át a teátrumban.
ÚJ SZÓ ONLINE

2002. január 19. 07:00

Jeff Bezos

Budapest. Elsőként Bodrogi Gyula lesz a Vidám Színpad örökös tagja, 50 éves művészi pályája, valamint 20 éves igazgatói tevékenysége elismeréséül. A kitüntetést Schiffer János budapesti főpolgármester-helyettes vasárnap adja át a teátrumban. A Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának tájékoztatása szerint a Fővárosi Önkormányzat és a Vidám Színpad Kht. által alapított kitüntető címet a legalább 15 esztendeje e teátrumban játszó, kiemelkedő teljesítményt nyújtó művészek kaphatják meg.

A kitüntetési ünnepséget az „Ezt is túléltük!” című, a Vidám Színpad fél évszázados évfordulójára készült előadás keretében tartják, amelyben aznap este is játszik Bodrogi Gyula.

Mint a méltatás tartalmazza: Bodrogi Gyula színész, rendező az elmúlt évtizedek egyik kiemelkedő tehetségű, rendkívül népszerű művésze. Bodrogi Gyula 24 évig a József Attila Színháznak volt tagja. Prózai és zenés, drámai, valamint komikus szerepek sorát formálta meg színpadon, filmeken, valamint tv-játékokban. 1982-ben kérték fel a Vidám Színpad igazgatói posztjára, amelyet 2001 végéig töltött be. Igazgatása során tűzte műsorra a teátrum azokat a darabokat, amelyek valóban színházzá avatták a korábban szinte csak kabaréjeleneteket játszó együttest.

Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
A képen Igor Matovič (OĽaNO) miniszterelnök.

Ma éjféltől hétfő éjfélig kijárási tilalmat rendeltek el - mutatjuk, mit szabad és mit nem

kk

Nem szerep: cukrászinasnak áll

koronavírus rendőrség határ

Szerdától csak a kijelölt határátkelőkön lehet majd átlépni Szlovákia határait

koronavírus

Koronavírus: ezekből a járásokól származnak a hétfőn diagnosztizált betegek

Csernobil

Harmadik napja ég egy erdős terület a csernobili tiltott övezetben

Veronika Remišová

Meghirdették az első uniós pályázatot

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.