Bajnokok Ligája – Szoboszlai gólt lőtt, a Liverpool rangadót nyert

Bajnokok Ligája – Szoboszlai gólt lőtt, a Liverpool rangadót nyert

A Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 3–1-re győzött az AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája új rendszerű alapszakaszának első játéknapján.

A liverpooliak rosszul kezdték a milánói rangadót, a hazaiak már a harmadik percen vezetéshez jutottak, de tíz perc után átvették az irányítást az angolok, és még a szünet előtt – két pontrúgás után – két fejessel fordítottak. 

A második félidőben is nagy fölényben játszott Arne Slot csapata, amely a három pont sorsát a 67. percben döntötte el, amikor Szoboszlai gyönyörűen indította Gakpót a bal oldalon, a holland az alapvonaltól tíz méterre centerezett, a jól érkező magyar klasszis pedig hat méterről a levegőből bebelsőzte a labdát. 

A címvédő Real Madrid kiszenvedte a győzelmet az egész meccsen nagyon veszélyesen futballozó VfB Stuttgarttal szemben. A német csapat Kylian Mbappé 46. percben szerzett gólja után egyenlíteni tudott, a hajrában azonban előbb Rüdiger egy szöglet után, majd a 18 éves Endrick egy kontra végén bevette a németek kapuját. 

Münchenben gólfesztivált rendezett a Bayern a Dinamo Zagreb ellen. A bajorok az első félidőben már szinte eldöntötték a meccset, 3–0-ás vezetés birtokában mentek a szünetre, azt követően azonban a zágrábiak pillanatok alatt 3–2-re felzárkóztak. A horvát öröm azonban nem tartott sokáig, a Bayern ugyanis növelte a tempót és egymás után alakította ki a helyzeteit, melyeket jó százalékkal értékesített is és végül 9–2-re nyert. A meccsen Harry Kane négy – szabályos – gólt szerzett, ebből hármat büntetőből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?