Partnerség Fesztiválján fellép a legendás brit énekes, Chris Norman

chris norman

Itt van a Partnerség Fesztiváljának új évada!

Augusztus 5-én és 6-án egy festői szépségű dél-szlovákiai faluban, Martoson kerül megrendezésre a magyar és szlovák népi kultúra és néphagyományok fesztiválja, amelyen a legendás brit énekes, Chris Norman is fellép.

A világhírű énekes fellépésén kívül a remek hangulatról és a jókedvről a következő ismert zenekarok és előadóművészek gondoskodnak: Ismerős Arcok, Apostol, Csík zenekar, Lagzi Lajcsi, 3+2 együttes, Kandráčovci, Kollárovci, Lúčnica, Garam Menti Néptánc Együttes és még sokan mások.

A Partnerség Fesztiválja a komáromi járásbeli Ógyallától 7 km-re fekvő Martos község újonnan épült kulturális és művelődési központjában kerül megrendezésre.

Az esemény fő gondolata egy olyan rendezvény létrehozása a két nemzetiség élő és találkozási helyén, amely egy fesztiválon bemutatja mindkét nemzetiség hagyományos népművészetét és hagyományőrző ill. könnyűzenei előadások, koncertek megtekintésére ad lehetőséget.

A rendezvényen lehetőség nyílik a helyi konyha specialitásainak megkóstolására.

A pálinkafesztivál kísérőrendezvényén remek halpiknikre és párlatkóstolóra is számíthatnak az idelátogatók.

Ezen kívül egy nagyszerű Gastro Zóna – gasztronómiai különlegességek zónája is várja a vendégeket, és természetesen gondoltunk a legkisebbekre is egy nagy gyermek Fun Zóna felépítésével, ahol játékvárak, olimpiai játékok, körhinták és vízi sportok is várják a szórakozni vágyó családokat.

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

Jegyek a Predpredaj.sk hálózatán, az alábbi link alatt kaphatók: https://predpredaj.zoznam.sk/sklistky/festival-partnerstva-2022/

További információ a Fesztivál Partnerstva/ A partnerség fesztiválja Facebook-oldalán

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?