Sok gólhelyzet, de csak egy gól Komáromban

sport

A II. labdarúgó liga 6. fordulójában a komáromi KFC a vártnál sokkal nehezebben győzött 1:0-ra az újonc Rohožník csapata ellen. Labdabirtoklásban és a gólhelyzetek számában a Duna-partiak toronymagasan felülmúlták a vendégeket, de rengeteg helyzetet kihagytak. Ebben azonban oroszlánrésze van a vendégek kapusának, Jakub Trefilnek, aki több, gólt érdemlő labdát hárított.

A mérkőzést egyik csapat sem kezdte nagy lendülettel, az első tíz perc a két tizenhatos közötti ötlettelen adogatással telt el, kapura lövés nélkül. Az első figyelemreméltó esemény a 10. percben történt, amikor Domonkos Kristóf majdnem megismételte a Slovan B elleni bravúrját, amikor szögletrúgása érintés nélkül a hálóban kötött ki. Ezúttal azonban a vendégek kapusa, Jakub Trefil a felső sarok fölé tolta a labdát. Ezután a hazaiak enyhe fölénybe kerültek, többször a vendégek kapujának közelébe jutottak. A 35. percben Domonkos szabadrúgása után a vendégek kapusa Rumanský fejéről lopta le a labdát. Az első félidő utolsó 10 percében újból ellaposodott a játék, az egyperces ráadásban azonban a vendégek gólhelyzetet dolgoztak ki, Bréda kapusnak kellett résen lennie.

A második félidőben Rumanskýt az örökmozgó Bayemi váltotta a pályán, aki felélénkítette a komáromiak játékát. Radványi Miklós vezetőedző a 61. percben Ganbayart és Györgyit is pályára küldte. Ez a lila-fehéreknél újabb ritmusváltást eredményezett, a játék gyorsabb és támadóbb lett. A 64. percben a komáromi szögletet az ötös vonal közelébe ívelte be Domonkos, amely zavart keltett a vendégek védelmében, a labda Ganbayar elé pattant, aki azt a lábak közt a hálóba bombázta – 1:0. A gól után néhány perccel a vendégek vezettek egy veszélyes támadást, de a hazai védelem hárított. A folytatásban a komáromi gólhelyzetek szaporodtak, csak a gólok száma nem változott. A sok kimaradt helyzet után a vendégek jelentkeztek egy váratlan kontrával, amelynek végén Bréda mentette meg csapatát az egyenlítő góltól.

A meccs végéig Ganbayar állandó veszélyt jelentett a vendégek kapujára. A 73. percben már harmadszor került a védők mögé, Trefil elhagyni kényszerült kapuját, de a mongol légiós a felső léc fölé emelt. A következő hazai támadás végén Pastorek 8 méterről a hátvédet találta el. Az újabb gólhelyzet Domonkos sokadik szöglete után maradt ki, beívelésére Šimko emelkedett a legmagasabbra, de fejesét Trefil ismét kivédte. Így a két mérkőzésre is elegendő gólhelyzetből csak egy gól született, a három pont Komáromban maradt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?