VIDEÓ: Szupermarketek kilincseinek nyaldosására biztatta követőit egy vakcinaellenes, vírustagadó nő

korona

Egy Colorado államban élő édesanya szerint ez a legjobb mód arra, hogy a hasznos bacikat szervezetünkbe juttassuk. Spoiler: a videóban mindent alaposan meg is nyalogat!

Eléggé megbotránkoztatta az internetezőket Jodie Meschuk, egy Colorado államban élő nő, aki Instagram-videójában arra biztatta a követőit, hogy nyugodtan nyaldossák végig a szupermarketek kilincseit és zacskóit, hiszen azokon olyan baktériumok és kórokozók találhatóak, melyek csak erősítik az immunrendszert.

Meschuk a felvételen a maszkviselést is megtagadja, mert szerinte a friss levegőre és a kedves mosolyokra mindenkinek joga van, majd ezután végig nyalogatja a gyümölcsökhöz kihelyezett zacskókat és a hűtők fogóit.

A baktériumoknak való kitettség növeli a szervezet védelmét az asztmával és az allergiákkal szemben és az emésztést is segítik” – olvasható a videóban, melyet Meschuk azóta már letörölt közösségi oldalairól, azonban tudjuk, hogy ami egyszer az internetre kikerült, az nagy valószínűséggel ott is marad.

(br, index)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?