All Inclusive családi üdülés Szlovákiában Alig várja, hogy napozhasson?

all inclusive

Képzelje el, hogy kellemes homokos vízparton sütteti magát, mégpedig Közép-Európa egyik egyedülálló gyógyfürdő-komplexumában. Apöstyéni fürdősziget a szlovák gyógyfürdők Mekkája. Legalább évente egyszer mindenkinek el kellene oda mennie. Az benne a csodálatos, hogy az ember általában nem áll le egy látogatásnál. Van mit kínálnia a legigényesebb látogatóknak, a pároknak s újabban a gyerekes családoknak is.

Pöstyén vonzereje

A pöstyéni fürdősziget nem csak természeti forrásai miatt egyedülálló. Ki lehet használni az attraktív környezet kitűnő feltételeit. A tavalyi év slágere a családi All Inclusive üdülés volt a Splendid Health Spa Hotelben, s a következő idényben is az lesz. A Splendid szálló várja azokat, akik szeretik a napfényt, a vizet, a jó ételt, a frissítőket, és akik szeretik, ha a gyerekeket olyan szakemberekre bízhatják, akik szórakoztatják őket. Közben a szülők a Balnea Health Spa 60 procedúrája közül választhatnak.

A Balnea Health Spat folyosó köti össze a szállodával. Legkedveltebb a iszappakolás, az iszapfürdő, a termálvíz és a sokféle masszázs. A reggelin, az ebéden és a vacsorán kívül az egész család fagyizhat a medence mellett, sós és édes ropikat, továbbá alkoholmentes italt fogyaszthat. A szülők csapolt sört vagy helyi bort ihatnak, s mindezt a víz mellett, a homokban. A gyerekeknek pedig felejthetetlen élményben lehet részük, amit az animátorok készítenek elő nekik. Egész nap szórakozhatnak a játszóteremben, és vonatozhatnak a szigeten.

 Nyáron meglepetés várja a fürdővendégeket. Az említett szolgáltatások részei az All Inclusive csomagnak. A jó ebéd után közvetlenül a szálloda mellett sétálni vagy golfozni lehet.

Az ajánlat 304 szobára és 19 lakosztályra vonatkozik

A nagyszerű szolgáltatásokon kívül gyönyörködhet a pöstyéni fürdősziget szép környezetében, amely évszázadok óta kéntartalmú vízforrásairól, iszappakolásáról és egyedülálló procedúráiról ismert. Újdonságnak számítanak a mozgásszervek balenológiai gyógymódjai.

A Splendid szállóban is igénybe veheti az All Inclusive gyógyfürdő-programot, minden ott töltött éjszakáért egy procedúra jár.

Minden információt a www.ensanahotels.com/splendid/sk honlapon talál meg.

(pr-ki)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?